Mennyitől számít elég jónak egy guggolás?
Figyelt kérdés
Üdv.
70 Kg vagyok és 135kg-al guggolok segítséggel 7-8-at.
17 éves vagyok.
Mennyitől számít különlegesnek vagy nagyon jónak egy guggolás az én testúlyomhoz képest.
Tudom nem a súly számít, de néha szeretek kis kihívást érezni és kis rekordjaim megdönteni.
2014. ápr. 25. 13:31
11/15 anonim válasza:
Hat figyelj az en genetikai adottsagaimnak koszonhetoen az alsotestem erosebb,mint a felso, a 160as szeria guggolas mellett 80nal szeriaztam fekve..amugymeg rez rohafdtul nem nagy eredmeny,vannak,akik 60kilosan 160-at nyomnak fekve...az meg hogy hany eves vagy nem igazan szamit,attol mert valaki 20-30 eves nem lesz erosebb feltetlenul
12/15 anonim válasza:
Azért azok a srácok, akik amatőr versenyeken 150 fölött nyomnak, és 60-70 kilósak, baromira nem naturalba nyomják. :D:D Ezek általában a hobbi koxosok. :D:D
13/15 anonim válasza:
Igen,de guggolni tobbel kene,mint fekvenyomni elmeletileg,azt akarom ebbol kihozni,hogy a 160-as szeria a 84kilomhoz,66-os combomhoz nem kulonleges sajnos.
14/15 A kérdező kommentje:
66 combhoz meg 84 kg-hoz egy 180-200 lenne a jó :) És elég mélyre menni, az már szép :)
Haverom combja 70 körüli , 182cm és 91 kg .
210-220 kg-al szériázik :)
2014. ápr. 27. 09:54
15/15 A kérdező kommentje:
A hozzászólásokból is kiderült, ha a testsúlyod 2x-ével tudsz szabályosan guggolni akkor az nagyon jó eredmény.
2014. ápr. 27. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!