Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyitől számít elég jónak...

Mennyitől számít elég jónak egy guggolás?

Figyelt kérdés

Üdv.

70 Kg vagyok és 135kg-al guggolok segítséggel 7-8-at.

17 éves vagyok.

Mennyitől számít különlegesnek vagy nagyon jónak egy guggolás az én testúlyomhoz képest.

Tudom nem a súly számít, de néha szeretek kis kihívást érezni és kis rekordjaim megdönteni.

2014. ápr. 25. 13:31
1 2
 1/15 anonim válasza:
hát sztem ez elegge jó !DE AMUGY GYEREK,MENNYIT SEGÍTENEK?
2014. ápr. 25. 14:02
 2/15 A kérdező kommentje:
csak hátul van valaki, hogy nehogy hátra essek.
2014. ápr. 25. 14:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Figyelj en 16 evesen 84 kilosan guggoltam 160ba 6ot seggig,tehat melyen segitseg nelkul. Igazi testepitok sokkal tobbel nyomjak,de a konditermi atlag nem hiszem,hogy 60-80nal nagyobb lenne,mert aranylag kevesen labaznak,guggolnak.
2014. ápr. 25. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Én 15 évesen 180-al szériáztam.....bemelegítésnek
2014. ápr. 25. 14:51
 5/15 anonim ***** válasza:

Hű de repkednek itt a nagy számok. :D

Ha teljesen lemész, akkor ez nagyon jó eredmény a testsúlyt és kort figyelembe véve.

Annak meg ne higgy, aki 16 évesen a testsúlya duplájával szériázott, azt sem akarom elhinni, hogy te a testsúlyod duplájába beleguggolsz 8-at ennyi idősen, szabályosan.

Én guggoltam 18-19 évesen 160 kilóval, 10-12 ismétléseket, hát persze, hogy nem mentem le még vízszintig sem. Ma már úgy csinálom, hogy feneket a sarokhoz, de 8 ismétlést 120 kilónál nagyobb súllyal nem tudok megcsinálni.

Szerintem naturalban, amatőrök között, ha a testsúlyod duplájába szabályosan beleguggolsz 3-4-et, az már elég jó. Ha te lemész vízszintes combok alá, és úgy produkálod ezt, no meg egyenes derék, akkor az nagyon jó.

2014. ápr. 25. 16:06
 6/15 anonim ***** válasza:
A testtömeg kétszerese szabályosan az már bőven jó, de különlegesnek nem mondanám, erőemelő versenyt nem nyersz vele.
2014. ápr. 25. 16:59
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem megyek le bokáig, az nagyon durva lenne.

A farom (Fenekem) a térdemig lemegy, 135 kg-nál.

Pedig a testsúlyom duplájával megy szinte.

Természetesen naturál vagyok és 6 hónapja edzek.

Szerintem genetikai erősségem a lábam, mert az fejlődött a leglátványosabban és leggyorsabban.

2014. ápr. 25. 17:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Jó eredmény, de ezt írtuk is. Nem lehet ezt tovább ragozni és az a lényeg hogy te elégedett legyél. Tök mindegy, hogy nekünk vagy másnak mi a véleménye.
2014. ápr. 25. 17:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy bármilyen keményen edzem meg a lábam és dolgozok nagy súlyokkal, mindig olyan érzet kerülget, hogy nem hoztam ki a 100%-ot. Pedig durván leedzem a lábam, hogy alig bírok gyorsan sétálni is.
2014. ápr. 25. 19:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem is az a cél, hogy ne tudj utána hazamenni. A következő edzésesen mindig teljesíts többet (több súly/ több ismétlés/ rövidebb pihenő), mint az előzőn és jó lesz. Naturálként nem profitálsz többet ha 50 sorozatot edzel lábra és utána egy hétig nem bírsz járni.
2014. ápr. 26. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!