Mennyitől számít elég jónak egy guggolás?
Üdv.
70 Kg vagyok és 135kg-al guggolok segítséggel 7-8-at.
17 éves vagyok.
Mennyitől számít különlegesnek vagy nagyon jónak egy guggolás az én testúlyomhoz képest.
Tudom nem a súly számít, de néha szeretek kis kihívást érezni és kis rekordjaim megdönteni.
Hű de repkednek itt a nagy számok. :D
Ha teljesen lemész, akkor ez nagyon jó eredmény a testsúlyt és kort figyelembe véve.
Annak meg ne higgy, aki 16 évesen a testsúlya duplájával szériázott, azt sem akarom elhinni, hogy te a testsúlyod duplájába beleguggolsz 8-at ennyi idősen, szabályosan.
Én guggoltam 18-19 évesen 160 kilóval, 10-12 ismétléseket, hát persze, hogy nem mentem le még vízszintig sem. Ma már úgy csinálom, hogy feneket a sarokhoz, de 8 ismétlést 120 kilónál nagyobb súllyal nem tudok megcsinálni.
Szerintem naturalban, amatőrök között, ha a testsúlyod duplájába szabályosan beleguggolsz 3-4-et, az már elég jó. Ha te lemész vízszintes combok alá, és úgy produkálod ezt, no meg egyenes derék, akkor az nagyon jó.
Nem megyek le bokáig, az nagyon durva lenne.
A farom (Fenekem) a térdemig lemegy, 135 kg-nál.
Pedig a testsúlyom duplájával megy szinte.
Természetesen naturál vagyok és 6 hónapja edzek.
Szerintem genetikai erősségem a lábam, mert az fejlődött a leglátványosabban és leggyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!