Otthoni edzéseket tudtok ajánlani?
Szeretnék lefogyni, és mellette izmosodni. Nem az a célom hogy kevesebbet mutasson a mérleg, hanem hogy jobban nézzek ki.
Sajnos konditerembe nekem komplikált járnom, ebbe ne kössetek bele, de érdekelne hogy otthoni edzésekkel (gugolás, fekvőtámasz) lehet-e izmosodnni?
Nem akarok én 50-es karokat, csak simán kicsit jobbban kinézni :D
Szóval ha igen, akkor minden nap csináljak meg minden gyakorlatból párat, vagy hogy osszam be mondjuk egy héten?
Futni is szeretnék...
50-es karokat sokan még kokssszal sem érnek el még ha akarnak sem, nemhogy naturálban és hogy még nem is akarnak.:)
A fegyencedzésnek nézz utána.
Viszont: egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
Letöltöttem a p90x edzést, de minden 3. feladathoz kell valami eszköz, pl. súlyzók, gumik...
Létezik valami olyasmi edzés, amit egyszerűen otthon eltudok végezni eszközök nélkül, és szálkásít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!