Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéseket tudtok...

Otthoni edzéseket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretnék lefogyni, és mellette izmosodni. Nem az a célom hogy kevesebbet mutasson a mérleg, hanem hogy jobban nézzek ki.

Sajnos konditerembe nekem komplikált járnom, ebbe ne kössetek bele, de érdekelne hogy otthoni edzésekkel (gugolás, fekvőtámasz) lehet-e izmosodnni?

Nem akarok én 50-es karokat, csak simán kicsit jobbban kinézni :D

Szóval ha igen, akkor minden nap csináljak meg minden gyakorlatból párat, vagy hogy osszam be mondjuk egy héten?

Futni is szeretnék...

2014. ápr. 21. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:

50-es karokat sokan még kokssszal sem érnek el még ha akarnak sem, nemhogy naturálban és hogy még nem is akarnak.:)

A fegyencedzésnek nézz utána.

Viszont: egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

2014. ápr. 21. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
p90x sztem elég faja. enkórón fentvan
2014. ápr. 21. 18:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Ahogy olvastam, ncore-n csak angolul van fennt... Esetleg meg van magyarul is az étrend és a többi? :)
2014. ápr. 21. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudok magyar verzióról sajna, de az edzés videóhoz nem is különösebben kell tudni angolul, étrendet meg sztem még google fordítóval is meg lehet oldani :) mást nem ismerek amit ajánlanék is.
2014. ápr. 21. 20:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a p90x edzést, de minden 3. feladathoz kell valami eszköz, pl. súlyzók, gumik...

Létezik valami olyasmi edzés, amit egyszerűen otthon eltudok végezni eszközök nélkül, és szálkásít?

2014. ápr. 21. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
A diéta szalkasit. Fegyencedzes, ezt nézd meg, és mehet mellé aerob is, pl kocogás.
2014. ápr. 21. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!