Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyszerű edzésterv 14 évesnek?

Egyszerű edzésterv 14 évesnek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok fiú. Elsős korom óta rendszeresen sportolok, de nem vagyok megelégedve ezzel az eredménnyel. 180 cm magas vagyok 65 kg. Olyan edzéstervet szeretnék, ami főleg al- és felkarra, meg persze hasra hat minden más költség nélkül. Csak két db egykezes súlyzóm van. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 21. 16:26
 1/6 anonim válasza:

[link]

izomcsoportonként válasz magadnak 2 gyakorlatot :D

2014. ápr. 21. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg 1-2 évig mehetne inkább saját testsulyos edzés, keress rá a fegyencedzesre.
2014. ápr. 21. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan végezhetsz súlyzós edzést, de ne csinálj olyan gyakorlatokat amit terhelik a gerinced, mert ha egy kicsit is megsérül leállsz a növekedésben. És mellette persze mehetnek a saját testsúlyos gyakorlatok pl. húzódzkodás, fekvőtámasz, hátsó fekvő, piramisfekvő.
2014. ápr. 21. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"Olyan edzéstervet szeretnék, ami főleg al- és felkarra, meg persze hasra hat"

Nem sok értelme van így, mert vagy mindenre edzel, vagy hagyod az egészet a fenébe.

Kezd el otthon a fegyencedzést 1-2 hónapig, utána menj el konditerembe, ahol szintén 1-2 hónapig átmozgató edzésterv hogy megszokd a terhelést és utána egy osztott edzésterv, ami állhat heti 3-4-5 edzésnapból. Mellette viszont ajánlott fehérjekészítményt, vagy a te esetedben tömegnövelőt fogyasztani! :)

2014. ápr. 21. 17:42
 5/6 flevi ***** válasza:

Bicepsz:

-koncentrált bicepsz

-kalapács bicepsz

-bicepsz egykezessel

Tricepsz:

-lórugás

-tricepsznyújtás

-fekvőtámasz szűken

Váll:

-oldalemelés

-előre emelés

-oldalemelés döntött törzzsel

Mell:

-fekvőtámasz

-tárogatás

-fekvenyomás egykezessel

Hát:

-húzódzkodás

-evezés egykezessel

-felhúzás

Has:

-lábemelés

-hasprés (SEMMIKÉPPEN SEM FELÜLÉS!!!)

Comb:

-guggolás

-kitörés

Vádli:

-egylábas vádligyakorlat

-álló-, és ülő vádli

Csuklya:

-vállvonogatás

Ha ezeket csinálod, meglesz az eredménye. Egy héten max. 2-szer eddz egy izomcsoportra. Hajrá! ;)

Innen merítettem néhányat, itt meg is tudod nézni, mit hogy kell, ami nincs itt, írd be Google-ba. [link]

2014. ápr. 21. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen minden valaszolonak :)
2014. ápr. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!