Szerintetek mit tudok még csiszolni a testemen? (Kép mellékelve) 17 L
Javaslatokat kérnék, hogy min kellene javítanom. Szerintem vékonyabb combok, és kicsit izmosabb has, na meg a vállam sincs kitűnő formában. Eddig hasprést, guggolást végeztem, de elnézve az alakomat, fejlődésért kiált.
Ha meg arra vagy kiváncsi, hogy torznak gondolom- e az önképedet:
A válaszom az, hogy nem ismerlek, de még biztosan van hova fejlődnöd...
Gliss Te mit szívtál? Adjál nekem is.
A csajnak bőven tömeget kéne felszednie, majd ha jó pár kilót hízott, akkor diétáznia. A diéta célja, hogy lepucolja a felesleges zsírt az izomról, mely folyamatnak köszönhetően jobban fogsz kinézni, mint szálkásítás előtt. Viszont a csajnak közel sincs olyan fejlett izomzata, mint hogy legyen mit takarítani róla. Pont.
Oriza ne fárassz!
Nem azt írtam én is amit te? Szerintem zsíros!
Majd megkérdeztem tömeget akar először növelni vagy szálkásítani!
Erre csak azt hajtogatta, hogy kövér a combja; ami nem reális, mert a felsőtestéhez képest jóval vékonyabb.
Ezért hagytam rá a dolgot.
Tömeg kell rá, majd szálkásító diéta; de ő csak fogyni akar comból!
Akkor fogyjon!;)
Egyébként meg csak rinyál itt! Majd holnap meg az lesz a baja, hogy vékony;)
A tanácsunkat meg nem fogják tettek követni!
Még csak 17 êves!
Megerősitésre vár mert nem áll stabil lábakon az önbecsülése.
Glissade tedd takarékra magad, még olvasni is fáj a sok ökörséget.
Kérdező, maradj az eddigieknél, mert jó alakod van. Ne kezdj semmi diétába, maradj az eddigi normál kajálásnál. Amit esetleg még végezned kéne, az a rövid híd nevű gyakorlat. Erősíti a hát alsó (többnyire leggyengébb) szakaszát, a comb hátsó részét, és a feneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!