Mit tudok tenni vékonyabb combokért? (Mellékelve kép)
160 magas, 17 éves lány,54 kg
Eddig guggolást, kitörést végeztem, de ezzel akad egy kis gond, túl kerek a hátsóm... Létezik olyan gyakorlat, amitől a combot tudom karcsúsítani? A képek:
Nem létezik vékonyító gyakorlat.
A testképzavaroddal meg fordulj pszichomókushoz.
nem tudsz guggolni, mert túl kerek a hátsód? nem értem az összefüggést.
szálkásítani, formálni a combod tudod mindenféle aerob/kardio mozgásformával természetesen diétával.
egyébként meg egyáltalán nem vastagok a combjaid.
Szerintem itt már semmit sem kell vékonyítani, tök jó úgy, ahogy van.
Csak mozogj továbbra is és akkor ilyen szép maradsz :)
Hallottam már azt, hogy guggolástól a belső része a combodnak fogy, mint például ennek a lánynak:
Az a lényeg, hogy ne érjenek össze, hanem legyen egy comb rés közöttük:D
az, h van -e rés a combjaid közt az inkább alkati adottság pl. egy vékony barátnőmnek nincs, a husibbnak pedig van
de én mindig azt mondom, h : [link] :))
Az a gond hogy akit linkeltél, bizonyára a természeti adottságai miatt néz ki úgy ahogy, ergo akármit ehet látványosan nem hízik tőle. és még nem beszéltem a csontozat felépítéséről, az izom tapadásról, ezek mind-mind egyénileg kódoltak. Tehát fogadd el neked sportosan ilyen az alakod, azonban ha abbahagyod a sportot lecsökkented a kajázást, és voltaképpen elkezdesz "elfogyni" akkor ilyesmi lábad lehet..
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!