Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudok tenni vékonyabb...

Mit tudok tenni vékonyabb combokért? (Mellékelve kép)

Figyelt kérdés

160 magas, 17 éves lány,54 kg

Eddig guggolást, kitörést végeztem, de ezzel akad egy kis gond, túl kerek a hátsóm... Létezik olyan gyakorlat, amitől a combot tudom karcsúsítani? A képek:

[link]

[link]

2014. ápr. 15. 13:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
tökéletes a guggolás és kitörés és nagyon jó combod van meg lábad, nem tudom mi a gond vele nekem bejösz ahogy vagy :) gyönyörű a feneked :)
2014. ápr. 15. 13:58
 2/31 anonim ***** válasza:

Nem létezik vékonyító gyakorlat.

A testképzavaroddal meg fordulj pszichomókushoz.

2014. ápr. 15. 13:59
 3/31 ShapeShifter ***** válasza:

nem tudsz guggolni, mert túl kerek a hátsód? nem értem az összefüggést.

szálkásítani, formálni a combod tudod mindenféle aerob/kardio mozgásformával természetesen diétával.

egyébként meg egyáltalán nem vastagok a combjaid.

2014. ápr. 15. 14:05
 4/31 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon rendben vagy (mondom ezt nőként) , guggolás jó, ha úgy csinálod mint a szumók (bocsi, nem tudom hogyan nevezik) , de a torna inkább formásít, vékonyítani akkor tudod ha fogysz (megfelelő étrend + futás)
2014. ápr. 15. 14:06
 5/31 anonim ***** válasza:

Szerintem itt már semmit sem kell vékonyítani, tök jó úgy, ahogy van.

Csak mozogj továbbra is és akkor ilyen szép maradsz :)

2014. ápr. 15. 14:12
 6/31 A kérdező kommentje:

Hallottam már azt, hogy guggolástól a belső része a combodnak fogy, mint például ennek a lánynak:

[link]

Az a lényeg, hogy ne érjenek össze, hanem legyen egy comb rés közöttük:D

2014. ápr. 15. 14:12
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

az, h van -e rés a combjaid közt az inkább alkati adottság pl. egy vékony barátnőmnek nincs, a husibbnak pedig van

de én mindig azt mondom, h : [link] :))

2014. ápr. 15. 14:16
 8/31 anonim válasza:

Az a gond hogy akit linkeltél, bizonyára a természeti adottságai miatt néz ki úgy ahogy, ergo akármit ehet látványosan nem hízik tőle. és még nem beszéltem a csontozat felépítéséről, az izom tapadásról, ezek mind-mind egyénileg kódoltak. Tehát fogadd el neked sportosan ilyen az alakod, azonban ha abbahagyod a sportot lecsökkented a kajázást, és voltaképpen elkezdesz "elfogyni" akkor ilyesmi lábad lehet..

21F

2014. ápr. 15. 14:20
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jól esnek ezek a dicséretek, de még továbbra is érdekel, hogy lehet elérni rést a combok között?:)
2014. ápr. 15. 14:20
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Amit belinkeltél, az egy anorexiás, vagdosós csaj oldala. Ne akarj olyan lenni :)
2014. ápr. 15. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!