Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tudok tenni vékonyabb...

Mit tudok tenni vékonyabb combokért? (Mellékelve kép)

Figyelt kérdés

160 magas, 17 éves lány,54 kg

Eddig guggolást, kitörést végeztem, de ezzel akad egy kis gond, túl kerek a hátsóm... Létezik olyan gyakorlat, amitől a combot tudom karcsúsítani? A képek:

[link]

[link]

2014. ápr. 15. 13:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

+1 arra, hogy a weheartitos képek tényleg inkább virslik, mintsem lábak. Persze ízlések és ficamok, de itt a sportrovatban az izmosabb lábakat részesítjük előnyben úgy általában, nem ezeket a ropikat. Nem értem, miért jó az...

Ha meg rést akarsz a lábaid közt, tárd szét :D

Bár inkább még ne.

2014. ápr. 15. 15:46
 22/31 *Glissade* ***** válasza:

:DDD

Ideje lenne már nekem is kiraknom a lapos hasamat és formás combomat, azt írva rá, hogy; fuj kövér vagyok!

Hátha valaki megsajnál és azt mondja; nekem jó vagy így is!Sőőt te vagy a legszebb!

Igazi megnyugvás lenne a lelkemnek, de valahogy inkább nem teszem meg!

2014. ápr. 15. 17:15
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi bajod van, látszik hogy edzel.:)

Én is csajként mondom, hogy jobb lábaid vannak, mint amiket belinkeltél.

Ha vékonyabb akarsz lenni, akkor szálkásító diéta.

Az én combom is hasonló (és imádom), azt megtarthatod, de a feneked akkor add nekem.:D

2014. ápr. 15. 17:36
 24/31 anonim ***** válasza:
Pont most küldte át haverom, így kapóra is jött: [link] ez a szép. Nem a legirhesítem magam aztán teszem a jócsajt csajos oldalakon külső.
2014. ápr. 15. 17:44
 25/31 anonim válasza:

Na már ebben a kategóriában is megy a nyálcsorgatás?! Hihetetlen... Ha ennyire kanosak vagytok, szedjetek fel egy csajt, és hajrá. Ja, hogy a virtuális világ a ti világotok? Bocs, nem szóltam.

Kérdező, bocs az offért. Jó ez így, ne akarj rést.

2014. ápr. 15. 18:02
 26/31 anonim ***** válasza:
Utolsó, látom jól ismersz mindenkit.
2014. ápr. 15. 18:11
 27/31 flevi ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép a combod meg a popsid, ne akarj rést, ez így tetszik nekünk, fiúknak! ;)
2014. ápr. 15. 18:20
 28/31 anonim válasza:

ma 18:11!

Akinek nem inge, ne vegye magára...

2014. ápr. 15. 19:09
 29/31 anonim ***** válasza:
Ilyen a testalkatod, hogy egyszerűen keskeny a csipőd a lábaidhoz képest. Volt barátnőm is hasonló volt, csak ő még vékonyabb, és annyira keskeny csípővel rendelkezett, hogy neki is összeértek a combjai. Ezen nem nagyon tudsz változtatni, max úgy, ha zsírt/izmot, mindent lepucolsz a testedről. De az úgy nem lesz sem nőies, sem szép, sem vonzó, sőt, egyenesen undorító. Te döntesz.
2014. ápr. 15. 19:22
 30/31 anonim válasza:
guggolással és kitöréssel érted el hogy ilyen jó a feneked vagy röpiztél is ?
2014. júl. 15. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!