Mit tudok tenni vékonyabb combokért? (Mellékelve kép)
160 magas, 17 éves lány,54 kg
Eddig guggolást, kitörést végeztem, de ezzel akad egy kis gond, túl kerek a hátsóm... Létezik olyan gyakorlat, amitől a combot tudom karcsúsítani? A képek:
+1 arra, hogy a weheartitos képek tényleg inkább virslik, mintsem lábak. Persze ízlések és ficamok, de itt a sportrovatban az izmosabb lábakat részesítjük előnyben úgy általában, nem ezeket a ropikat. Nem értem, miért jó az...
Ha meg rést akarsz a lábaid közt, tárd szét :D
Bár inkább még ne.
:DDD
Ideje lenne már nekem is kiraknom a lapos hasamat és formás combomat, azt írva rá, hogy; fuj kövér vagyok!
Hátha valaki megsajnál és azt mondja; nekem jó vagy így is!Sőőt te vagy a legszebb!
Igazi megnyugvás lenne a lelkemnek, de valahogy inkább nem teszem meg!
Nem tudom mi bajod van, látszik hogy edzel.:)
Én is csajként mondom, hogy jobb lábaid vannak, mint amiket belinkeltél.
Ha vékonyabb akarsz lenni, akkor szálkásító diéta.
Az én combom is hasonló (és imádom), azt megtarthatod, de a feneked akkor add nekem.:D
Na már ebben a kategóriában is megy a nyálcsorgatás?! Hihetetlen... Ha ennyire kanosak vagytok, szedjetek fel egy csajt, és hajrá. Ja, hogy a virtuális világ a ti világotok? Bocs, nem szóltam.
Kérdező, bocs az offért. Jó ez így, ne akarj rést.
ma 18:11!
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!