Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi lehet a baja a váznak? Meg...

Mi lehet a baja a váznak? Meg kéne csiszolni?

Figyelt kérdés

Már a harmadik tengelyt veszem a hátsó kerekembe a következő probléma miatt:

Betszem a hátsó kereket a helyére (a váz alján lévő helyre) elkezdem meghúzni az anyacsavart a tengelyen. Húzom-húzom, és amikor már nagyon rászorulna,akkor egyszer csak abbahagyja a szorulást és nagyon könnyű lesz tekerni, és mikor leveszem a csavart, látom, hogy nincs menet a tengelyen. Eltüntette.

Úgy gondolom, az lehet a próbléma, hogy a váz ide tartozó része kicsit meg van ferdülve, és nem merőlegesen áll a tengelyhez képest, így a mikor a csavar alja már koppanásig szurul, a tetejének még van hely,és ezért tűnik el a menet. Valóban ez lehet a probléma? Ha igen, akkor visszahajlítom vagy megreszelem, hogy egyenes legyen.

2012. aug. 24. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátulról nézz bele és egyből meglátod ha a 2 papucs egymáshoz képest ferde. Nem lehet , hogy az anyában rossz a menet? Mert a papucs elég nehezen ferdül el,főleg acélváz esetén.
2012. aug. 24. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva. Nem elferdülve volt, csak ahol a csavar a saruhoz ért, ott nagyon kikoptatta, és bemélyedések lettek a vázon. Nem gondoltam volna, hogy egy sarokcsiszolóval fogok egyszer biciklit szerelni, de azzal ki tudtam egyenesíteni, és már meg tudtam húznia csavart rendesen! :)
2012. aug. 25. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyi.Legalább új tengelyed van:D
2012. aug. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!