Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek errôl a...

Mi a véleményetek errôl a tömegnövelô étrendrôl? 60 kilós testsúlyra állítottam össze.

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 18. 15:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és azt elfelejtettem beleírni, hogy minden nap 1. Étkezés közben beveszek 1 csomag multi pro plus-t.
2014. ápr. 18. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

A reggeli és az esti nem jó. A reggeli túl kevés, az esti meg hülyeség és szintén kevés. Továbbá, rengeteg ez. Nem kell bekezdeni 6os szorzóval a Ch-t (bőven elég az 5,de még az is...) illetve a fehérje is 2.5szörös, ami szerintem rohadt sok (abból elég a 1.5, ha nagyon nem bírsz magaddal akkor 2).

A tömegnövelő étrend nem áll ennyi étkezésből !!!!!!

Továbbá, kétlem, hogy be tudsz vinni 3 akkora étkezést 3 óránként, mint ahogy írtad a kettes, hármas, négyest.

Szóval én amondó vagyok, hogy a reggelihez csapj oda még valamit, és az 1 órásit told egy kicsit kijjebb, a 4 órásit redukáld el és told későbbre, mert edzés előtt nem kell ám megfektetni a gyomrodat, nomeg mint írtam nem hiszem el hogy ennyit tud enni egy 60 kilós ember.

A vacsora meg.. Hát az úgy rossz ahogy van, mert mi ez hogy kenyér, meg alig van benne valami. Görcsölne a gyomrom ha ilyet csinálnék.

2014. ápr. 18. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!