Szerintetek jól állítottam össze az edzésnapokat?
1 nap:
-felülés
-guggolás
-döntött törzsű evezés
-vállvonogatás
-fekvenyomás
-fekvenyomás madárfogással
-oldalemelés állva
2.nap:
-felülés
-áthúzás egyenes padon
-egykezes bicepsz ülve
-fekvenyomás ferde padon
-nyak mögül nyomás
-vállvonogatás
3.nap
-guggolás
-fekvenyomás
-fekvenyomás szűken
-fekvenyomás madár fogással
-bicepsz állva
-tolódzkodás
-lábemelés
Nem vagyok otthon ilyesmiben, de NE csak a látványos izmokra erősíts.
A derék részen sokat, a gerinc köré lehet izomfonatokat kiépíteni így sokkal jobb lesz a tartásod. Amondó vagyok, h most szépen kigyúrod a tested ezzel a módszerrel, de 10-15 év múlva meg olyan leszel, h.. :D
Ez így nem lesz jó. Ez se nem teljes testes, se nem osztott edzés, aránytalanul van felosztva és egyben hiányos.
Neked kezdésnek teljes testes 3 napos edzés kell.
Google-ba: 3 napos teljes testes átmozgató edzésterv.
Az első találat jó lesz két hónapig.
Utána mehet majd 3 napos osztott edzés, pl
mell-kar, pihi, láb, pihi, hát-váll.
google-ba: alapismeretek. Ezt is olvasd végig, alul van tovább gomb is.:)
Lassan 2 éve edzek ezt az edzéstervet kb fél éve használom de gondoltam esetleg átcsoportosítom a használtakat.
Esetleg adnál egy haladó 3 napos edzéstervet?
Otthon edzek időhiány miatt.
Egy fekpadom korlátlan súllyal
és egy kézi súlyzóm van de az sajnos csak 30 kg-os.
Legyen akkor 4 napos edzésterv, ha ráérsz.
Pl H: mell-bic, kedd:láb, Csüt: váll-tric, péntek: hát
Én ezeket a gyakorlatokat végzem, nagy izmokra 4 gyakorlat, kisebbekre elég 3.
Mell: fekvenyomás kétkezes- és egykezes súllyal, ugyanez döntött padon, tárogatás (a pad dőlési szöge itt is változik hetente), áthúzás tolódzkodás.
hát: húzódzkodás szélesen, egykezes evezés, kétkezes evezés, t-rúd (a rúd egyik végét megpakolom súllyal, a másik végét pedig betámasztom egy sarokba úgy hogy becsavarom a végét egy törölközőbe, hogy ne tegye tönkre a falat. Egy háromszög fogantyúval tudom húzni a megpakolt végét.)
Hátnál még megy kéthetente felhúzás, illetve hiperextenzió (homorítás).
Váll: egykezes nyomás ülve fej fölé vagy mellről nyomás kétkezessel, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel.
Csuklya: egykezes- vagy kétkezes súllyal vállvonogatás.
Bicepsz: állva kétkezessel sima vagy francia rúddal, állva egykezes beforgatós bicepsz vagy kalapács, scott padon egykezes, koncentrált bic., húzódzkodás szűk fogással arc felé néző tenyérrel.
Tricepsz: szűk fekvenyomás, fekve homlokra engedés (koponyatörő), vagy ugyanez egykezessel, ülve egykezessel tarkóhoz engedés, hátsó támaszos tolódzkodás, lórugás.
Láb: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva egyik kézben súlyzóval terhelve.
Has: hasprés és függeszkedve lábemelés.
Megy még egy-két saját testsúlyos okosság, de kb ennyi.:)
Köszönöm!Még átnézem a fentebb írtakat de akkor amit akartam megtudtam ez az edzésterv nem nagyon jó.
Én azt hittem jó max csak nincs helyén minden gyakorlat.
Teljes testre mentem a gyakorlatok kiválasztása során de akkor ez sem ment valami jól.:(
Egy tanács!
Ne mástól kérdezd, hogy milyen edzesterv a jó. Mindenkinek más jön be. Magadnak csinálj és ne erdekeljenek mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!