HOGYAN EDDZEK MOSTANTOL?! fontoss!
Figyelt kérdés
Szóval, elkezdtem street workoutozni már egy jó ideje nem éppen sok tudással belevágtam az egészbe. Először tök jól ment fejlődtem, elég szép izmokat is szereztem de akkor is éreztem, hogy valamit nem csinálok jól mer egy bizonyos szintnél hogy is mondjam nem tudtam feljebb lépni. Amikor edzettem általában haverokkal mentünk és tényleg elég kemény edzéseket nyomtunk és arra gondoltam h azért lehet ez h tulajdonképpen "visszafejlődök" mer az alapokat nem erősítettem meg és a közepénél kezdtem aztán elhatároztam, hogy lehet okosabb is kéne legyek nem csak erősebb és újrakezdem az egész edzésprogramomat mer eddig igazából az se volt csak minden féléket nyomtunk össze vissza(mindenféle fekvőtámaszok, húzódzkodás, tolódzkodás, hasazások meg mindenféle saját testsúllyal végzett gyakorlatok). Megvettem a "fegyencedzés" című könyvet elolvastam mindent belőle tetszett a könyv és elég sokat tudtam meg arról, hogy az izületeket és az inakat eléggé károsítja az ha olyan edzéseket csinálunk amire még nincsenek felkészülve és én is ezt csináltam és éreztem is néha, hogy a karomba az inak fájnak. De most előröl akarok kezdeni MINDENT teljesen új edzésprogrammal a könyv legelejétől h megerősítsem ezeket is mer rájöttem h az erőhöz nem csak izom kell hanem az izületek is meg az inak is nagyon fontosak. Szóval szerintetek hülyeség az h a könyv legelejéről kezdem az egészet mint egy kezdő? mer igazából már nem mondanám magamat teljesen kezdőnek se (persze messze vagyok a profitól).Na nektek mi a véleményetek erről az egészről? Úgy egyáltalán a könyvről aki ismeri... Minden hasznos tanácsot meghallgatok!!! (ha valakit érdekelne a testalkatom vagy úgy tud tanácsot adni, hogy ezt is tudja: magas 190cm vagyok és nagyon szálkás a testalkatom és eléggé ilyen modell alkat tudjátok széles váll stb. szóval az alkatom elég jó adottság, hozzá) Ha netán valamit nem írtam volna le szóljatok!!2014. ápr. 17. 11:58
11/11 A kérdező kommentje:
hát én gyúrtam sulyokkal is de rájöttem hogy a workout sokkal jobb:D azt a könyvet mindenképp elolvasom köszi szépen amúgy mer ebből is sokat lehet okosodni
2014. ápr. 17. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!