Lány vagyok 166cm és 60kg, szerintetek ha mostantól apai anyait beleadok, figyelek a kajára, mozgásra februárig elérhetem az 55kg és szálkásabb lehetek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 21:13
1/5 anonim válasza:
Simán, heti 0,5-1 kg zsírt adhatsz le.
3/5 anonim válasza:
Azért nem simán, hanem akkor ha van egy összeállított étrended amit be is tartasz, és egy edzésterved, amit végigcsinálsz. Ez esetben tényleg simán :)
4/5 A kérdező kommentje:
Persze, elszánt vagyok:)
Nagyon nagyon kevés szénhidrátot fogok enni, az is 1-2 alma meg most karácsonykor süti helyett pár db mandarin, de főleg hús, tojás, zöldség és túró lesz a választásom. Karácsonykor halászlé kenyér és tészta nélkül, a halról a bőr leszedve, meg hús fóliában sütve zöldségekkel.
2013. dec. 20. 22:47
5/5 anonim válasza:
77%-os válaszoló: pont azt írta a kérdésben is kérdező, hogy betartja a kaját és az edzést. Ezért mertük leírni, hogy simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!