Vanilliás puding jó lesz tömegnövelésre?
Kiszámoltam, fél liter tejjel, nesquik kakaóval, 20g fehérje és 60 g szénhidrát lesz így elfogyasztva.
30 g cukor, hogy visszatöltse a glükóz raktárakat ,és 30g összetett szénhidrát, ami keményítő, és a puding alapanyaga.
Kb jumbo adag.Jó lesz így?
Vagy edzés előtt is egyek egy ilyet, hogy jobban izmosodjak?
Felénk rengeteg gyúrós iszik tejet, meg kakaóport rak bele, nekem is azt mondták, hogy az édesség edzés előtt és után belefér.
Egyél normális kaját.
(Bár volt itt pár hónapja egy majom, aki a csokisparányra és a nápolyira esküdött).
"(Bár volt itt pár hónapja egy majom, aki a csokisparányra és a nápolyira esküdött)."
Tudom ismerem az embert.Az ő edzőtermébe járok edzeni.Ha itt írná valaki hogy van ilyen ember, nem hinném el.Benn a teremben is ott van nála a sportszelet, meg nápolyi ezt eszi ha megéhezik.Húst még nem nagyon láttam enni, de fornettit, azt kilószámra.És baromi izmos.
Sok haverja jár ide, beszélgettem velük, ott mondták, hogy tápanyagösszetételben jó lesz ez is, ha nem akarok fehérjét, meg külön dextrózt venni.és legalább finom is.
De lehet hogy nem egyre gondoltunk, mert nem tudom, hogy ezen az oldalon fenn van-e.
Majd ha megyek edzeni megkérdem tőle.Mivel nem ezt a kategóriát nézegetem ha itt vagyok ezért amit írtál, azt nem is olvastam itt.
Lol. Szóval hülyék voltunk eddig,hogy nyomtuk a rizst és a csirkét,mikor a puding és a sportszelet az erő titka :)
Persze,én is ismerek olyan srácot,aki mekis sajtburgeren él,és mégis izmos. A genetika és a koksz sok mindent megold.
De ha te nem tolsz semmit,ilyen "étrendtől" csak el fogsz hízni. Van egy-két ember,aki-általában alaposan bekoxolva- a tej-parizer-fehér kenyér kombóval is tud izmot építeni,de ez semmiképp sem a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!