Szerintetek mi változott meg a világban ilyen rövid idő alatt?
Nos én 18 éves vagyok és kicsit elvagyok veszve a velem egykorúak között. Nem iszom, dohányzom, drogozom és elég érdekes visszajelzéseket kapok érte. Ők mindig sz*r kajákat esznek, cukros, zsíros édességeket, és amikor meglátják, hogy próbálok "egészségesen" enni, egyből furcsán néznek(szólni nem mernek persze :) ). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jajj milyen rossz nekem, mekkora arc vagyok a többi szánalmas ember között, éppen fordítva. Kicsit kívülállóként érzem magamat, mert nem követem a csordát. A másik meg a férfi ideál. Mi a fene az, hogy a lányoknak az jön be, aki csont és bőr(vagy van egy kis kockahasa, de se lába se semmi..), olyan póló van rajta ami a mellkasáig kivan vágva, a nadrág feszül rajta és olyan benne mint egy gólya. Ez most valami elbaszott vicc?
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről az elfajzásról.
"De tovább megyek picit, én azt is látom hogy ha nem állok be a sorba azzal én is egy trendet követek"
Ez is egyfajta felfogás, de annyiféle sor van, hogy bőven lehet válogatni, melyikbe állsz be, és melyikbe nem.
A kulcs abban van, hogy TE döntöd el, nem mások helyetted, és nem azért állsz be ebbe vagy abba a sorba, hogy másoknak megfeleljél, hanem azért, mert saját magad jó döntésnek tartod azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!