Testépítéses Étkezés?
Üdv, 120kg vagyok (nem izmos hanem túlsúlyos vagyok).
Akkor így napi 2g/kg fehérjét és 2g/kg szénhidrátot kell fogyasztanom. A kérdésem az lenne, hogy ez hány g csirkemellet és hány g rizst jelent?
már az előző kérdésednél dirtboy válaszolt, ha jól láttam.
shop.builder.hu
és ott van minden infó.
google használat gondolom megy.
Neten is van tápanyagtáblázat amiben láthetod hogy a különböző élelmiszerek miből-mennyi makrotápanyagot tartalmaznak.
Pl 100 gramm csirkemell pl. 23-24 gramm fehérjét tartalmaz, a rizs 72-74 grammot.
Üdv,
Ha szálkásítani akarszt akkor zsírmentes tömegre kellene számolni, de az a kiindulási érték jó amit írtál, a fehérje mehetne feljebb egy kicsit.
Neked jó lehet ha 80 kg-ra számolod, elindulsz 2.5 gramm fehérjén és 2 gramm ch-ról, ez 200 gramm fehérjét és 160 gramm szénhidrátot jelent ami megvan 830 gramm csirkemellben és 220 gramm rizsben.
A ch-t érdemes főleg zöldségekből bevinni (lásd: tápanyagtáblázat)
Üdv,
,,Pl 100 gramm csirkemell pl. 23-24 gramm fehérjét tartalmaz, a rizs 72-74 grammot."
Jav: A rizsnél 72-74 gramm természetesen a ch-ra vonatkozik.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!