Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Láttatok már élőben is testépí...

Láttatok már élőben is testépítőt, aki hatalmas volt? Igaz, hogy direkt úgy mennek, hogy szétrakják a karjukat, mintha dinnyét cipelnének?

Figyelt kérdés
Én eddig még nem láttam ilyen embert, olyan ez mintha csak mese volna, mindenki mondja meg a net is tele van velük, de élőben, csak sportos embereket láttam, akiken egy kis izom volt.Lehet ezek rejtőzködő életmódot folytatnak?

2014. ápr. 4. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én láttam, nem is egyet. Persze, hogy léteznek.
2014. ápr. 4. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Én voltam már nem is egy versenyen ahol csakis ilyen nőket-férfiakat látsz. Az akinek hatalmas izma van, az tényleg nem tudja a karját maga mellé tenni, így olyan mintha két dinnyét cipelne a hona alatt..:) A gond az az, hogy vannak olyan alakok akik 1-2 hete járnak kondi terembe, és azt hiszik már hatalmas izmuk van,és ők szándékosan szétrakják a karjukat..Erre szokták mondani, hogy csak a két dinnye hiányzik..

Azért egy ilyen ember ha akarná sem tudná szorosan zárni a karját [link]

2014. ápr. 4. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak a 35 kilós gyíkok akik azt hiszik, hogy ha széttett karral járkálnak akkor egyből 40 kilósnak fognak kinézni, és vannak a testépítők akik az izomtömeg miatt nem tudják leengedni a karjukat és alapból úgy járnak...
2014. ápr. 4. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy teremben szoktam Bereczki Krisztiánnal edzeni, jól be van most hízva, akkora hasa van, hogy nyolc hónaposnak hinném :)

De van két srác, húú, annyit nevetek rajtuk, kb 40 kilósak, mindig videózzák egymást, orbitális súlyokkal, amivel egy ismétlést is vagy sem bírnak helyesen megcsinálni , na azokat látni kellene , de ígérem megkérdezem tőlük hova töltik fel, vagy mit kezdenek a videókkal, Április elsejét visszahozom nektek :D

2014. ápr. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!