Ez lehet hogy igaz vagy egy hatalmas hülyeség?
Hát nekem úgy mesélte, hogy nem diétázik csak mellőzi a hizlaló cukros, édes, zsíros dolgokat( pl: csoki, chips, sültkrumpli,tejszínhab,pörkölt,töltött káposzta, fagyi, nutella, fehér kenyér...:D) és naponta egy óra folyamatos táncolást csinál, nagyon leizzad és így tud fogyni..
érdemes elkezdenem ezt nekem is? nem nagy fogyásra lenne szükségem csak azt a pici kis fölösleget szeretném leadni:)
A diéta szó jelentése: céltudatos étrend. Tehát ha ő már nem eszik cukrot, fehér lisztes kajákat, akkor már diétázik. Remélem érted? :)
A diéta nem koplalást jelent, mint egyes női magazinokban olvasni, hanem normális céltudatos étrendet.
És ha már nem eszik cukros, fehér lisztes, zsíros kajákat, azzal nyilván jóval kevesebb kalóriát juttat be, ezáltal a napi energiamérlege negatív lesz, ergo fogyni fog. Okés így a magyarázat? :)
ja értem köszi:))
csak azt nem értem, hogy egy csomó tésztát eszik(tojás nélküli tésztát) meg néha pizzát és hogy tud így fogyni? A tészta kb heti 3-4x ott van a kajájában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!