Minden nap 100 fekvőtámasz?
Figyelt kérdés
Ha minden este 100 fekvőt nyomnék egyszerre 10-et 60 másodperc pihenővel vagy hétfő szerda péntek ugyan így. Melyik a jobb?2014. ápr. 3. 21:12
11/15 C0r3 válasza:
Maxot csak havonta nyomok teszt képpen. Húzódzkodok, fekvőzök, tolódzkodok. Rosszul mondtam, kb 29ről kezdtem és 37-8 lett. Tudom hol tartottam, és velem egykorúak, akik velem egy időben kezdték (és súlyokkal folytatták) azok fele ennyit fejlődtek erőben, kinézetben. Nekem ennyi épp elég. Ráadásul azt sem mondhatjátok, hogy rossz edzéstervük van, mert nem lenne igazatok :)
12/15 Osynho válasza:
"és velem egykorúak, akik velem egy időben kezdték (és súlyokkal folytatták) azok fele ennyit fejlődtek erőben, kinézetben."
Genetika. Ettől még igaz, amit írtam.
13/15 firewolf22 válasza:
Ha igazán fejlődni akarsz akkor a street wourk edzést ajánlom ingyen van és még jobb is. Mivel saját sulyal dolgozol formálod az alkatod. Ha terembe mész egy kigyúrt ember erősnek tartja magát csak poén az egészben hogy lehet hogy Dobája a súlyokat de a saját súlyát nem bírja el. És természetesen alakítod ki magad nem pedig mesterségesen. De itt a videó nézd meg és rájössz menyire jobban tudod formálni a tested és munkád gyümölcsét is látni fogod..
14/15 anonim válasza:
Hülye vagy fiam, nagyon. Szépen átmosta az agyad egy bizonyos irányzatnak a szektaszerű jellege.
15/15 anonim válasza:
Mindennap 100-at semmiképp. Az izomnak időre van szüksége a regenerálódáshoz, ha ugyanazt az izomcsoportot terheled minden nap, akkor egy idő után visszafele fog elsülni a dolog. Próbáldd meg jobban szétosztani pl.: hétfőn fekvőzöl, kedden másik izomcsoportot terhelsz és ezt váltogatva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!