Szoktatok olyat érezni ha megesztek 2-3 tábla csokit és lementek edzeni, hogy szinte mindent feltudnál emelni, és nincs nálad erősebb a teremben?
ki eszik meg 2-3 tábla csokit? :-O pláne edzés elött...
ha megeszek egy sort már büntudatom van...3 tábla a napi kaloria bevitelnek felel meg
Annak az árából simán megvan egy jó nagy adag normális kaja hússal meg mindennel ami kell.
Úgyhogy nem, nem szoktam viccből 1500-2000 Kcal szemetet enni amiből kb. 150 g cukor és 100 g zsír. Tényleg milyen meglepő, hogy ez energiát ad és erre még senki sem gondolt. Biztos mindenki más hülye, de lehet csak nem akar zsírdisznó lenni.
napi 2 órát??
azért sok lesz az , nem?
én 1 max 1,5 óra alatt lenyomom de szuperszettben edzek mindent, és bizony pörgetem is az edzést.ezért nem tudom elképzelni,hogy 2 órán keresztül mit lehet minden nap edzeni.
nem egy edzőpartnert elfogyasztottam már, nem bírják a tempót.
gondolom te akkor ilyen tötyögős , beszélgetős edzéseket csinálsz, ha két órán keresztül vagy a teremben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!