Ajánljatok nekem olyan elektromos darts táblát ami kb 10000ft nem kerül többe. Megtartja a belé dobott nyilakat, és akár 17g nyilal is lehet használni? és persze sok játék lehetőség legyen benne, ha lehetséges.
10e Ft-ért nem kapsz túl jót.
A 20e Ft felettiekben ha jól tudom már van egy gumis elektronika védelem.
Előbb utóbb sajnos mindben tönkre megy az elektronika.
Tehát az olcsóbb táblákra is lehet 17-es nyíllal dobálni csak előbb adja meg magát.
Az egyes olcsóbb táblák elektronikája között belül meg semmi eltérés nincs.
Tehát egy márkásabb darab mondjuk 14-15e-ért ugyanazzal az elektronikával van felszerelve, mint egy 9-10e Ft-os. Van amelyik csak azért drágább 4-5e-el mert adnak hozzá adaptert is. Amúgy simán megy mind elemmel. Nálunk már 2 hónapja meg van és még mindig nem merültek le. Pedig nem is új elemeket tettem bele.
Sőt a tescoban lehetett kapni 6500-ért egyet, ezt később adták még 3000-ért is akciósan.
Ugyanolyan táblát láttam csak más színűek voltak a szektorok 11e Ft-ért.
Most nálunk a tescoban 11.500-ért láttam egy másik típust. A belső elektronika meg ugyanaz (az egyik táblából valami barom kitörte a bullt és ott látszódott az elektronika), ráadásul még a programja is dettó azt tudja. Szóval csak azért kell többet fizetni, mert az piros, kék, fehér szektorokat tartalmaz meg vastagabb az egész.
Mi próbaképp vettünk egy 3000-est a tescoban próbaképp, hogyha nem jön be, akkor sem költöttünk rá sokat.
Azt én megtuningoltam. Az összes érzékelési pontra tettem egy gumi korongot így ez tompítja a rá ható erőt, viszont rendesen érzékel.
Ha tönkre megy, akkor veszünk jobbat, mert nagyon bejött a dolog szinte minden nap játszunk.
Lehet még kapni szizál+elektromos táblát is. A neten láttam, de hogy itthon hol lehet kapni azt nem tudom.
Most jöttünk vissza épp a tescoból. :)
Benne maradnak a nyilak. Ritka az amikor kipattan. Persze ebben benne van az is,hogyha valaki túl nagy szögben dobja és úgy találja el a táblát.
Megnéztem itt nálunk a kinyithatós (van ilyen bezárható ajtó az elején) adapterrel együtt 6500Ft volt. És a poén, hogy az adapterre rá volt írva, hogy Echowell. Tehát ugyanaz a márka amit máshol árulnak csak itt tesco felirat van rajta.
Azokat a táblákat meg máshol 10e felett árulják.
Volt a sima nem kinyithatós az 11.500. Ne kérdezd miért így árazták be. Sokszor rosszul áraznak. Ellenőrizni kell!
Egyszer vettünk távirányítós állóventillátort 4500ért, a nem távirányítós meg 7000 volt. És nem volt akciós.
A miénk ilyen csak más színűek benne a szektorok és az volt 3000, abban sincs adapter..
Ez az amit mi vettünk 3000-ért, totál ugyanaz. Itt árulnak egy olyat.
Annak aki ezt árulja, annak szerintem fogalma sincs, hogy hogyan kell dartsozni. Biztos nem számol rosszul csak ha olyan játékmódot választ amiben nem a szektornak megfelelő pontot adja (ilyen az óra nevű játék pl), akkor nyilván nem annyit számol. Én még sosem vettem észre, hogy rosszul számolna.
Ez van most 11.500-ért a tescoban.
És ennek a kinyithatós változata kb 6500 körül. Arról nem találok képet. Sőt abban talán több játékmód is van, de 16 féle és 125 játékvariáció biztos van. Mi ezekből 3-4 félét használunk kb 10 variácóval.
Ha van ott tartalék hegy, akkor érdemes hozzá azt is venni. Mert könnyen törik. Ha nincs, akkor máshol előbb-utóbb venni kell.
Nekünk a rövid változat vált be (4-5 félét próbáltunk ki), abból még egyet sem törtünk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!