Miért van az hogy edzés végén annyira szét vagyok csapva hogy 20 kilót is alig bírok kinyomni már viszont bedurranásnak nyoma sincs?
Túledzés? Mennyit edzel?
Én sem durranok be már régóta. És nincs is fejlődés. Valami eltörik ilyenkor.
Próbálj valami kisebb súllyal "előfárasztani"! Hívhatod bemelegítésnek is, de ennek a bemelegítéssel szemben a lényege az lenne, hogy 15-20 ismétléssel próbálod "éreztetni" az izommal azt, amit 8-12 ismétléssel szeretnél. Törekedj a szabályosságra és koncentrálj a célizom összehúzódására.
Nekem ez bejött. A vállam, mellem és lábam ezzel tudtam visszakapcsolni. Most már egyre inkább bedurrannak. A hátamat még mindig nem érzem.
Nem tanítani akarlak, lehet több tapasztalat van már a hátad mögött, annál, hogy ilyeneket írkáljanak neked.
Nekem 2 év kihagyás után a fenti módszerrel sikerült újra megtanítanom az izmaimat bedurranni, de még most sem tökéletesek.
Amúgy sem lényeg a bedurranás.
Fejlődsz? Az a lényeg.
Nem fejlődök!
Ha fejlődnék, akkor hol érdekelne a bedurranás?
Egyébként próbáltam előfárasztani is akkor meg már nem ment semmi közepes súllyal normálisan. Nem dolgozok annyival, hogy besz.rok, 10-12 ismétlés megy ha nagyon fáradt vagyok akkor csak 8-10et tudok kinyomni ugyanazzal a súllyal.
Egy héten egyszer edzek egy izmot, max 1 óra 20 perces a leghosszabb edzésem de csak azért mert has is van akkor.
Pihenőidő 30-45 másodperc. Ha ennél több lenne akkor akár 2 óráig is tudnék edzeni.
Köszönöm a válaszokat egyébként, várok még ha valakinek van egyéb ötlete.
Figyelek arra is, hogy például fekvenyomásnál inkább nyúljon meg jól a mellizom, nem az számít mennyit nyomok fel.
De rossz dolgokkal törődsz.
A szabályosság és a suly növelése között kell az aranyközépút.
Csinald szabalyosan ne piramisba hanem inkabb 5x5 ismetlest
Es edzesrol edzesre emeld a sulyt ugy hogy kozben a szabalyossag megvan. De ne csak azzal torodj hogy ahh ezaz nyuljon meg jol a mellizom fuuh ez a 40 kilo odabasz. Mint ahogy ne is azzal foglalkozz csak hogy a labad mozog ossze vissza a kezed razkodik felolddalasan csinalod de legalabb nagy sullyal.
Aranykozeput es lesz fejlodes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!