Egy kombinált kondigépre szeretnék edzés tervet összerakni?
Jelenleg kb 6 hónapig kizárt dolog az edzőterem. Suli/ munka miatt 6-23-ig elfoglalt vagyok de itthon még lenne erőm edzeni reggel általában kardiózók. Este ha haza érek még edzenék.
egy ilyen gépem van. Heti négynapos osztott edzés tervet szeretnék. De eddig önállóan itthon még sosem edzettem.
Ne kondigépre keress edzéstervet, hanem az izomcsoportjaidra.
Egyébként nem javaslom, hogy ezt így csináld. Jobb esetben, ha hazaérsz és egyből kezdesz éjfélre végzel, kajálsz ,fürdesz stb 1-re lefekszel. Ha ájulva fekszel, amit kétlek, mivel fel lenné pörögve edzés után. Akkor is max(nagyon max) 4 órát aludnál minden nap, mert 5kor legalább kelnél, ha kardió, kaja és út függően ennél kevesebb is lehet. Ezt maximum 2 alkalommal tudnád szerintem.
Hétvégéid nem szabadok? Mert célszerűbb lenne, akkor 2 részre bontani az edzést és 2 naposat követni ebben a fél évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!