Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Árthat nekem a tömegnövelő?

Árthat nekem a tömegnövelő?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 191 cm, ehhez 68 kg. Ez szerintem elég kevés. Lassan 2 hónapja edzek konditeremben, 3 napos edzést csinálok. Látom magamon a fejlődést, de tudom, hogy az itthoni "étrenddel" (amit anya éppen főz), nem fogok tudni érdemben fejlődni. Ezért szeretnék tömegnövelőt használni. A koromat tekintve lehet rám káros hatással? Kérem, hogy akik alapból ellenzik az étrend kiegészítők használatát, azok ne nyilvánítsák véleményüket.

2014. márc. 23. 10:55
1 2 3
 21/27 Osynho ***** válasza:

De miért innék tejet napközben, mikor ehetek pl csirkemellet, tejcukor és zsír nélkül?

Edzés után pedig nagyon is hasznos gyorsan visszatölteni a glikogén raktárakat. Erre a tej alkalmatlan.

2014. márc. 23. 20:26
 22/27 anonim ***** válasza:

A tej annak jo aki mar igy is tomve van es konnyen kell neki kaloria.

Keszultek kutatasok errol es azt bizonyitjak hogy semmi pozitiv hatasa nincs a minel gyorsabb visszatoltesnek ha nincs 1 nap 1nel tobb edzesnek.

Amugy nem fura kicsit hogy ezt egy olyan oldalon olvastad ami tapkieget arul vagy valaki mondta neked aki egy ilyen oldalon olvasta? :D

2014. márc. 23. 20:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Igazad van mi mind hülyék vagyunk, és a testépítők azért nem isznak tejet mert ők is hülyék és nem akarnak túl gyors fejlődést. Te nem veszed észre hogy ebben a sportban tejet csak azok isznak akik hisznek még a kinder csokis reklámnak? Légyszíves mutass egy képet, igyál 1 éven keresztül napi 3 liter tejet aztán küldj még egy képet. Tényleg nem tudok jobbat. Ha nem érted meg akkor tapasztald ki. Ilyen egyszerű. :)
2014. márc. 23. 21:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha a tej van olyan jó, mint egy turmix, akkor is 30 gramm fehérje beviteléhez meg kell innod 1 liter tejet, ami nem olcsóbb, mint egy turmix.

Emellett gyulladásfokozó, allergén anyagokat tartalmaz, tele van tejzsírral, a fehérjéje 80%-a kazein, ami több óráig vergődik a bélben, mielőtt felszívódna. Laktózintoleranciát még meg sem említettem.

2014. márc. 24. 17:15
 25/27 anonim ***** válasza:

3 liter tej a jelenlegi etrendemhez hozzadva elzsirositana de nem azert mert uuuh tej hanem mert 1500 kaloria.

Ugyanigy felhizlalna +1500 kalorianyi barnarizs, csirkemell és lenmag/olivaolaj.

Osynho még mindig nem érted a lényeget:pl van egy ember aki így is rengeteget eszik es nem bir tobbet vagy egyszeruen nem tudja megengedni hogy minden nap dobozolva egyen csirke rizst. Akkor ha elkezd tobb tejet inni az segit neki kaloriapluszba kerulni es igy elinditani a fejlodest.

2014. márc. 24. 17:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te nem érted meg hogy a tej az ilyen szintű fejlődésre alkalmatlan!!!! Mit nem értesz ezen? A sportban sehol senki nem használja a tejet iylen célokra!!! Ez szerinted miért van? Előbb ezen gondolkodj már el. Engem nem érdekel ha iszod a semmirevaló tejet, de legalább ne próbáld meg nekünk megmagyarázni hogy a tej az milyen jó. Értelmes tájékozott emberek, sportolók nem véletlenül nem isznak tejet.
2014. márc. 24. 17:40
 27/27 dirtboy ***** válasza:
hagyjátok már a francba,vegyétek már észre hogy szándékosan nem érti
2014. márc. 24. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!