Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Árthat nekem a tömegnövelő?

Árthat nekem a tömegnövelő?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 191 cm, ehhez 68 kg. Ez szerintem elég kevés. Lassan 2 hónapja edzek konditeremben, 3 napos edzést csinálok. Látom magamon a fejlődést, de tudom, hogy az itthoni "étrenddel" (amit anya éppen főz), nem fogok tudni érdemben fejlődni. Ezért szeretnék tömegnövelőt használni. A koromat tekintve lehet rám káros hatással? Kérem, hogy akik alapból ellenzik az étrend kiegészítők használatát, azok ne nyilvánítsák véleményüket.

2014. márc. 23. 10:55
1 2 3
 11/27 dirtboy ***** válasza:

ma 14:01

ülj le,egyes

2014. márc. 23. 16:22
 12/27 anonim ***** válasza:

De most komolyan szeretnék kérni egy igazi érvet hogy miért jobb a tömegnövelő, mint a tej.

Az nem érv hogy "a tej az szar".

a tömegnövelő maltodextrinből tejsavóból áll

a tej laktózból ami ugyanugy glükózként lesz felhasználva mint bármi más ch valamint tejsavó+kazein keverékéből áll +némi zsírból ami nem árt

2014. márc. 23. 17:04
 13/27 dirtboy ***** válasza:

mondjuk a maltót vagy dextrózt jobban tudod emészteni mint a laktózt,a laktóz amúgy sem tiszta glükózból áll.

a tej meg hogy tejsavó és kazeinből áll nem sokat ér mivel nagyon keveset tartalmaz.

vigyél már be tejből egyszerre 30-40gramm fehérjét pl edzés után.

a tej zsírtartalma pedig nem jó,nem akár milyen zsírt kell bevinni hanem telítetlent ami nem az érrendszer falában rakódik le na meg feleslegbe a bőröd alatt.

az arányokról meg ne is beszéljünk,mire beviszel sok fehérjét belőle az mennyi zsírral és laktózzal együtt ment be.

2014. márc. 23. 17:13
 14/27 Osynho ***** válasza:
Edzés után nem árt 30g fehérje, egy átlagos méretű embernek. Ez kb 1l tej. Én nem szívesen vernék be hirtelen ennyit, nem tudom te hogy vagy vele. :D Mellette meg beviszel egy csomó cukrot, zsírt és az egész lassan szívódik fel, ami terhelés után szintén nem túl előnyös. Ráadásul nem is olcsó a tej. Szóval én inkább azt kérdezem, hogy mi értelme lenne tejet inni, mikor van tejsavó fehérje koncentrátum / izolátum?
2014. márc. 23. 17:32
 15/27 anonim ***** válasza:

En tomegnovelo helyett mondtam.

400 ft-ert kapsz 1000 kaloriat es 70 g feherjet. Mi ez ha nem olcsó?

2014. márc. 23. 19:13
 16/27 anonim ***** válasza:
A tej testépítés szempontjából alkalmatlan, hulladék élelmiszer. Ennyi. Erről Bunny is beszél egy videóban a youtube-on, de bármelyik testépítő oldalt megnézed, mindenhol örökös téma ez a tej dolog, és mindenhol megmondják hogy sz@rt sem ér.
2014. márc. 23. 19:18
 17/27 Osynho ***** válasza:

"En tomegnovelo helyett mondtam. "

A tömegnövelő még ideálisabb, mint a sima fehérje. :)

2014. márc. 23. 19:26
 18/27 Osynho ***** válasza:

"400 ft-ert kapsz 1000 kaloriat es 70 g feherjet. Mi ez ha nem olcsó?"

70g fehérje 2,3l tejben van. Ezt te letolod húzóra :D

Egyébként, ha kalória kell olcsón, nyalogass el egy merőkanál disznózsírt és megvan a tuti. :D

2014. márc. 23. 19:27
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem huzora. Miert kell egyszerre? Napi 4x 5l

Jo bunny-t hagyjuk mar nem ő a testépítés. A tudása kb magazinokból van. Es szar tanacsokat is ad.

2014. márc. 23. 20:21
 20/27 anonim ***** válasza:

4x 0,5 l*

Most a testepito oldalakon azt is irjak hogy ha nem eszel 3 orankent akkor katabolikus leszel. Meg az edzes utani tejsavo+gyors ch gyorsitja a fejlodest. Meg hogy 1 het kell regeneralodni. Mikor ez mind kamu.

2014. márc. 23. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!