16 évesen szabad szedni izületvédőt?
Gyógyszer ? :)
A szüleid nagyon buták, szerintem nem értenek ehhez.
Majd ha az izületekkel nagyobb gondok lesznek, lehet egy életre megjárod és nagyobb problémád is lehet belőle.
Kezdetnek J-X Complexet vásárolj, majd későbbiekben ha nagyobb a fájdalom vagy hasonló mehet Arthroxon Plus.
Visszatérve a "gyógyszerekre", amikor megbetegedik valaki és Antibiotikumot és hasonló kemény gyógyszereket ír fel a háziorvos, azok pár nap alatt többet károsítanak a szervezetedben, mint ezek ha 40-50 évig szednék ;)
a szüleid hülyék.
az előző meg okoskodik.
ha aktívan sportolsz, akkor kötelező szedned, mert vannak akiknek 14 évesen kattog már a lábuk és fáj is. mivel ízületVÉDŐről van szó, nem ízületnövesztőről(ilyen nincs), azelőtt kel lszedni mielőtt tönkretennéd. kis terhelés esetén is szükség van rá. max akkor nem ha pingpongozol vagy sakkozol.
a mai élelmiszerek NEM TARTALMAZZÁK az ember számára szükséges tápanyagokat, illetve tele vannak vegyszerekkel. bár a legtöbb vitamint is vegyi úton állítják elő, illetve a rossz termékek közt vannak fölösleges vegyszerekkel dúsítottak, egy jól kiválasztott termék megnöveli az egészséged időtartamát.
hogy milyet vegyél az attól függ, hol laksz és ott milyen a választék.
"az előző meg okoskodik. "
javítok, az első.
a scitecet én nem ajánlom, vannak olcsóbb és jobb készítmények is, ahol nem kell megfizetni a márkanevet, sőt, valószínűleg környezettudatosabb is a gyártás.
elég ha megnézed, mi van benne, hány mg, és ki tudod számolni, hogy mi jó neked.
a szorítókat és a saját testsúlyt én is ajánlom, sőt, mellé még kifejezetten a keringési rendszer támogatását is, zsírban megfelelően gazdag étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!