105 kilós felhúzás jónak számít 16 évesen?
Figyelt kérdés
Ez az egyismétléses maxom.Guggolásban és fekvenyomásban még nem néztem.De ezekből 55-el szériázok.2014. febr. 26. 21:59
1/4 anonim válasza:
Én 90kg mal szériazom fekve (16 vagyok) soha ne nézd hogy a te korodban épp mennyivel nyomnak az számítson hogy te mennyivel kezdtek és az hogy most mennyivel csinálod de szerintem elég jó a felhúzás hajrá
2/4 anonim válasza:
Nem a kor számit, jó persze ne 5 évesen kezd el, meg időskorban már máshogy reagál a testunk, de alapvetően ha jól táplálkozol meg rendszeresen edzel akkor fogsz fejlődni. Én pl 16évesen még nem is edzettem. 18évesen kezdtem 40kiloval szeriaztam fekve ma már kezdő bemeligétés utan 90el kezdem szeriazas es piramisban 12-10-8-6. Utolso 6ot már 120ba tolo, ja es most vagyok 21éves. Csak fehérhúson rizsen zoldségeken meg vitaminokon élek ennyi a kulcs hozá meg a jo regenarácio.
3/4 anonim válasza:
Ennyi idősen még ne nagyon nézd az 1 ismétléses maxod! Eléggé rossz lenne ha lesérülnél, mert 16 évesen nem hiszem, hogy elég tapasztalatod van ilyen téren. Én a helyedben nem is mennék 3 ismétlés alá ha erő a célod. Egyébként nézőpont kérdése, van, aki 16 évesen 50 kilót nem bír el és van, aki 200-ba belehúz. Akkor, aki nem bírja el az 50-et kevesebb lesz ettől, vagy te kevesebbnek érzed magad, mert nem megy 200-al? Nem mások teljesítményét kéne összehasonlítani, hanem csak a sajátodat a régivel.
4/4 anonim válasza:
Haverom 140 ig is fölszokott menni, én csak 80ig.
Mindketten 16 évesek vagyunk.
Nem rossz, ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!