Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Leggyorsabban elérni a célom?...

Leggyorsabban elérni a célom? Hogyan? További lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok 184cm/75kg vagyok és szeretnék egy jó testalkatot elérni, nem szeretnék ilyen bodybuilder lenni csak kockahas kar és mell, hogyan tudnám ezt a leggyorsabban elérni? Teremben vagy esetleg futás stb? Tudom hogy a megfelelő étrend is sokat számít de szerintem súlyok nélkül sem megyek sokra, nincsenek kis karjaim nem azt mondom de szerintem még kellene, esetleg egy szálkásító étrendet csináljak végig? Vagy közben tornázzak is? Ha tippelni kellene nektek mennyi idő alatt érhetnék el jó testalkatot? Pár hónap? Nyárra szeretném már valahogy az lehetséges lenne?

Előre is köszönöm!

2014. márc. 14. 20:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Igazatok van, anabolikus. Sajnos ezt a szót nem ismerte az autocorrect, én meg nem vettem észre, hogy kijavított. Természetesen a 0 zsír túlzás volt, hiszen ha máshonnan nem, hát a bevitt szénhidrátokból zsír lesz. A zsírból izom is hülyeség ebben a formában, persze, hiszen két külön szövettípus. Viszont baromi hosszú leírni, és szerintem felesleges is lenne. Persze tudom, tévhit meg minden, de így a legegyszerűbb elmagyarázni, hogy a zsírt elégeti, a többi tápanyag pedig mehet izomépítésre. Persze, bele lehet ebbe is kötni, hiszen a kettő együtt látványosan nem működik, mert előbb zsírt kell veszíteni.

Egy szónak is száz a vége, igazatok van, láthatóan hülyeséget írtam, pedig nem ez volt a célom, ha nem is vagyok profi dietetikus, épp eleget foglalkozom biológiával, hogy most menjek elássam magam a sok hülyeségnek látszó mondatom után.

2014. márc. 15. 13:33
 22/24 anonim ***** válasza:

"Természetesen a 0 zsír túlzás volt, hiszen ha máshonnan nem, hát a bevitt szénhidrátokból zsír lesz. " Ne erőlködj, baromira nem erről volt szó. Amit írtál megint hülyeség. Nem arról van szó, hogy a bevitt ch-ból zsír lesz, hanem hogy a zsír esszenciális tápanyag, tehát be kell vinni így, ahogy van, zsír formájában. Különösképpen néhány fajtáját, mert azt a szervezet nem tudja előállítani, ezért esszenciális. Ha nem lenne az, akkor jó volna, amit mondtál, hogy no problem, nem viszel be zsírt egyáltalán de a szervezeted majd előállítja másból, de nem így van. A zsír esszenciális. A zsírmentes étrend hiánytüneteket, a szigorúan zsírmentes étrend pedig akár halált is okozhat. Ugyanúgy ezért esszenciális néhány aminosav, vagy a vitaminok, mert azt sem tudja a szervezet ch-ból vagy bármi másból előállítani, ezért készen kell bevinni.

Én csak azt mondom, hogy ha már arra adod a fejedet, hogy komoly tanácsokkal látsz el embereket egy témában, akkor előtte gyűjts hozzá megfelelő hátteret.

2014. márc. 15. 16:23
 23/24 anonim ***** válasza:

Mennyi hülyeség egy helyen :)

Amúgy én sosem értettem, mi ez a zsírt nem szabad dolog! Fontos része a táplálkozásnak!

De ugye aki a konditeremben a Jozsitól tanulta a szakmát, az tud ám mindenfélét, főleg baromságokat! :) De hát a Józsi megmondta, és tuti, hogy ért hozzá mert 16 éve csinálja és 48-50-es keze van, és csak pár évig tolt kemény szteroidokat! Szóval ő tudja mert amúgy is Lakatos a szakmája!

A shopbuilderen, sok jó dolog van! De válogasd meg alaposan mert ott is vannak hülyeségek leírva!

Amúgy 3 hónap alatt simán lehetséges, szép testet kialakítani, ha komolyan veszed, és pénzt is szánsz rá!

Mert az étrended meg kell változtatni, tápkiegészítőket venni, ami nem 5 forint, és kő keményen edzeni! Az edzésmódszer, csak rajtad áll.

2015. ápr. 18. 02:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptál, kielégittő választ, akkor kérdezhetsz privátban, hátha tudok segíteni!
2015. ápr. 18. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!