Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Leggyorsabban elérni a célom?...

Leggyorsabban elérni a célom? Hogyan? További lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok 184cm/75kg vagyok és szeretnék egy jó testalkatot elérni, nem szeretnék ilyen bodybuilder lenni csak kockahas kar és mell, hogyan tudnám ezt a leggyorsabban elérni? Teremben vagy esetleg futás stb? Tudom hogy a megfelelő étrend is sokat számít de szerintem súlyok nélkül sem megyek sokra, nincsenek kis karjaim nem azt mondom de szerintem még kellene, esetleg egy szálkásító étrendet csináljak végig? Vagy közben tornázzak is? Ha tippelni kellene nektek mennyi idő alatt érhetnék el jó testalkatot? Pár hónap? Nyárra szeretném már valahogy az lehetséges lenne?

Előre is köszönöm!

2014. márc. 14. 20:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam hogy lehet ennyi idő alatt, mert láttam sztárokat, akik annyira rövid idő alatt úgy kigyúrták magukat mondjuk lehet azért mert profi személyi edzőjük van vagy valami
2014. márc. 14. 22:59
 12/24 A kérdező kommentje:

Meg írtad hogy ugye kéne fehérje és aminosavak, fehérje gondolom állati eredetű húsokból is lehet (csibe,pulyka) de utánanéztem az aminosavaknak és van belőle vagy 1000, szerinted melyik lenen számomra a megfelelő? [link]

És esetleg még mit kéne mellé rendelnem ami picit rásegítene?

Köszönöm a segítséged!

2014. márc. 14. 23:02
 13/24 anonim ***** válasza:
28%

Tejsavófehérjét szoktak ajánlani, én is ezt teszem :) aminosavból a BCAA komplexet érdemes szedni :)

A sztárok azért tudnak pár hónap alatt átalakulni, mert olyan hormonserkentőket és diabolikus szereket szednek, amik hosszútávon baromi károsak. Emellett persze van egy csomó pénzük a legjobb tápkiegekre, meg edzésmódokra is.

Ők akár 400g fehérjét is beszednek egy nap alatt 500 gramm szénhidráttal 0 zsírral, viszont ennek nagyon komoly ára van. Intravénásan felszívódásserkentő kell, plusz gyomornyugtatók, vérnyomáscsökkentők és miegymás. Fos az a szakma, akárki akármit mond.

2014. márc. 14. 23:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Diabolikus szereket? :D Ház ez nagyon jó, már a Sátánt is segítségül hívják, hogy elérjék a céljukat.

További hibák:

-a zsír továbbra sem alakul izommá, sárkányok sem léteznek, meg hupikék törpök sem.

-a nagy lóf4szt fog 400 g fehérjét meg 500 g ch-t beszedni egy átlagos "sztár", marhára nincs rá szüksége. Maximum a hivatásos testépítők, de (és itt jön a következő baromságod):

-egyáltalán nem nulla zsírral étkeznek. napi 1g/ttkg zsír sokaknak meg. Egyeseknek még több is, pl. szálkásításnál, ketogén diétánál. Eléggé káros és hatástalan lenne teljesen zsír nélküli étrendet követni.

Nagyon buzgó vagy te, és nagyon hasznos akarsz lenni, de nincsenek még arányban a tudásoddal úgy érzem :D Inkább menj, művelődj még egy kicsit, aztán gyere vissza.

Kérdező, ne hallgass rá, mert féligazságokat mondd, és könnyen tévútra vetődhetsz. Olvasd el a Sárga Kapszulát, és olvasgathatsz tovább is a builderen, jót fog tenni. Példának okáért: nem a tejsavó, az amino meg aztán főleg nem a legfontosabb tápkieg. A multivitamin az, de ezt majd tárgyalja a könyv. Nem nyárra kéne jó testet akarni, egy jó fizikum hónapok, évek munkája. Ezt megintcsak tárgyalja a könyv. Nem csak egy-egy területre kéne edzeni, bodybuilder nem leszel egyik napról a másikra, mellesleg alapismeret nélkül elkezdni ezt a sportot, és eredményt várni tőle olyan, mintha lövöldöznél az erdő széléről az erdőbe, várván, hogy el is találsz valamit.

Nem szaporítom tovább, olvasd el a könyvet!

2014. márc. 15. 00:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sarga Kapszulat. Ha valamit nem ertessz belole vagy van barmi kerdeset, akkor tedd fel, viszont addig nagyon nincs mirol beszelni.
2014. márc. 15. 02:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Diabolikus? Miről beszélsz ember?? Nem anabolikus véletlen? És te akarod megmagyarázni, hogy a zsír átalakul izommá? Aki kezdő, kövér az fogyás közben kis ideig izmosodhat, de zsírszövet soha a büdös életbe nem alakul izomszövetté, mint ahogy a csontszövetből se lesz idegszövet! Kérdező tényleg inkább a sárga kapszula olvasásával kezdj, és az interneten található infókat válaszokat fenntartással kezeld, több forrásból nézz utána. Idővel a tested úgyis válaszol, hogy helyes-e az út, edzésmódszer, táplálkozás amin jársz.
2014. márc. 15. 03:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Diabolikus szteroidok :D Ez tetszik, ez nagyon jó!

A zsír meg jó dolog, az 1g*ttkg a minimum, de ugye van ketogén diéta is(ami sokaknak nem jön be, másoknak nagyon), meg tömegelés alatt is lehet az arányokat variálni(ch-zsír).

2014. márc. 15. 10:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Nekem ez picit kezd már kínai lenni:D De ha valaki kicsit komolyabban is ért hozzá és segítene nekem akár online is hogy mit és hogy csináljak azért fizetnék is!:) Sokkal könnyebb lenne, vagy ha van ismerősötök aki személyi edző és érti a dolgát légyszi küldjetek privátban elérhetőséget, előre is köszönöm!:)
2014. márc. 15. 12:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Írjál rám, de pénzt nem kérek.
2014. márc. 15. 12:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt a könyvet azért kérlek olvasd már el. Neked is, nekünk is jobb lenne. Közös hullámhosszt adna, nem lenne értetlenkedés.
2014. márc. 15. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!