Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék hízni? 20f

Hogyan tudnék hízni? 20f

Figyelt kérdés

Sziasztok! 175 centiméter vagyok és 53 kiló. 2 éve edzek körülbelül, szóval nem azt csontkukacot kell elképzelni akinek csukló vastagságú a keze. A derekam, illetve a lábaim nagyon vékonyak(Lábedzés ellenére, különösen a vádlim), de felül egész tűrhető, mivel a bordák alig látszanak. Erőre nem panaszkodom mivel a 70kilós edzőpartnerem erejét elérem,aki jóval masszívabbnak tűnik.

Tippeket, tanácsokat kérnék hogyan szedjek fel végre magamra pár kilót. Vérszegény voltam, talán még most is az vagyok illetve alacsony vérnyomás, ha ez számít.

Éhség érzetet sosem érzek de napi 3-4szer eszek húst rizzsel+ mogyoró, csoki, fehérjeturmix edzés után. Köszönöm.

2014. márc. 12. 18:16
1 2
 1/15 Valter6672 ***** válasza:
Valószínűleg a kaja mennyiségen kéne emelni. Azért 53 kilóra meg fel lehet bőven pakolni pár kilót jobb étrendel.
2014. márc. 12. 18:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Kényszerből, éhség érzet nélkül nehéz:/ Bár a csontjaim se a legvastagabbak
2014. márc. 12. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Ne rizst egyél a húshoz, max egyszer egy nap, egyél krumplit, tésztát, teljes kiőrlésű pékárut. Sima házikosztot egyed, mindent, ami otthon készül. Egyél sok gyümölcsöt.
2014. márc. 12. 19:01
 4/15 Valter6672 ***** válasza:
Tudom, én is ebbe a helyzetbe vagyok :) Próbálj meg sokat inni kaják után. Egy idő után kitágul a "hasad" és majd többet fogsz tudni enni, csak rendszeresen sokat kell enni. Ha éhes vagy, mindig valami hasznos kaját vegyél magadhoz, ha van rá lehetőség... néha én is szívesebben bekapnék egy kis csokit, amikor épp éhes vagyok, de hát ilyen ez a sport. Az ektomorfoknak szenvedni kell kaja téren, cserébe nem zsírosodunk be :)
2014. márc. 12. 19:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Mondjuk a gyümölcsöt szinte teljesen nélkülözöm:/ Szeretnék hizni persze, de nem igazán zsírban bár már az sem zavarna:D
2014. márc. 12. 19:39
 6/15 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mióta nincs éhségérzeted és hogyan alakult ki. Ha kihagysz egy étkezést, akkor megéhezel?
2014. márc. 12. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, és annak megfelelő mennyiségeket egyél. Olyan nincsen, hogy kalóriaplusszban nem hízol, ha pedig nem vagy éhes, akkor is egyél 2,5-3 óránként. Nem kislány vagy, tenni is kell a célért. Amúgy hamar hozzászoksz a mennyiségekhez.
2014. márc. 12. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:

Ha kihagyok egy étkezést, akkor sem jön elő az érzés. Próbálok a késői órákban is rendes nagy adagot enni, tegnap is a hányinger kerülgetett:D Igazából ha mondjuk iskola után eszek ebédet 2-3 körül akkor el lennék azzal egész nap, mert nem jön rám hogy éhes vagyok.Fura.

A bunny könyvéről hallottam, bár csak futólag néztem át.Köszönöm:)

2014. márc. 13. 06:45
 9/15 Szintiszoli123 ***** válasza:
Mikor és hogyan kezdődött ez a "nem vagyok éhes" dolog?
2014. márc. 13. 13:44
 10/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt kifelejtettem. Hát nem valószinű hogy mostanában, bár nem nagyon emlékszem. 2 éve biztosan tart.
2014. márc. 13. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!