Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől tudnék hízni?

Mitől tudnék hízni?

Figyelt kérdés
Híni szeretnék, és sokan ajánlották nekem, hogy szedjek fehérjét, mert azzal magamra szedhetek pár kilót ( 20éves vagyok 155cm és 40kg. ) viszont allergiás vagyok a tejre, ezért tejfehérje szóba sem jöhet. Hallottam szójaproteinről, meg tojásproteinről, viszont én nem értek ezekhez és nem tudom miből melyiket kéne rendelni, ahhoz hogy tudjak hízni egy jó 10 kilót. Nem ismerem ezeket a készítményeket sajnos. A baj ott kezdődik, hogy étvágyam sincs nagyon, napi 1-2x-i étkezéssel jól vagyok, de tudom, hogy ez nem normális. Szedtem próbaképp Jumbót, azzal megjött az étvágyam, volt hogy napi 4x is ettem miatta.Emellett "gyúrok" popsira és combra. Mit tanácsoltok?
2014. febr. 16. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
biotechusa márka ISO WHEY ZERO. Laktózmentes így nyugodtan szedheted emellett cukor mentes is. A szóját hagyd másnak. Néha nassolgass azt sosem kell erőltetni. Am. meg egy kis súlyos edzés sem árthat ésszel. :D
2014. febr. 16. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Fölös a tápkieg étrend nélkül. Hízni akkor fogsz,ha kalóriatöbblet alakul ki.
2014. febr. 16. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értettem, te hízni akarsz vagy izmot felszedni?
2014. febr. 16. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Elsődleges cél a hízás.
2014. febr. 16. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor pörkölt, gulyás, sült oldalas, sertés hús, rizs, krumpli, gyors kaja, édességek.
2014. febr. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!