Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjeturmixot csak az edzés...

Fehérjeturmixot csak az edzés után fogyasszak, vagy azokon a napokon is, amikor nem edzek (kétnaponta szoktam edzeni 2 órát)?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy az is szempont, hogy vegán vagyok, emiatt borsófehérjét fogyasztok, hízás nem gond, jelenleg túl vékony vagyok.

2014. márc. 12. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Fehérjebevitel edzésnapokon kívül is fontos és mivel vegán vagy ez többszörösen is igaz. Proteint nem csak akkor kell bevinned amikor edzel, viszont edzés után szénhidrátot is kell pótolni méghozzá gyorsan felszívódó formában.
2014. márc. 12. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Igyál persze.ebredeskor zabpehely mellé,és lefekvés előtt is ihatsz ha nincs kedved turot enni.
2014. márc. 12. 14:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, napi kétszer azért nem szeretném tolni, mivel nem természetes alapanyag, hanem erősen feldolgozott koncentrált cucc és azért igyekszem a feldolgozatlan élelmiszert előnyben részesíteni, de úgy viszont nagyon nehezen fejlődik az izom. De akkor naponta fogok egy turmixot inni.
2014. márc. 14. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!