Hogyan tudnék szálkásítani fehérje (és egyéb) porok és aerob edzés nélkül?
Figyelt kérdés
Heti 3szor megyek kondiba, ebédre azt eszem ami az iskolai kajáldában van, edzés után megeszem 250g túrót. Aerob edzésre nincs időm, fehérjeport pedig nem szedek.2014. márc. 10. 18:12
1/10 anonim válasza:
grammra pontosan belőtt étrenddel, meg hétvégén feltápászkodsz a gép elöl és aerobozol vagy kardiózol.
2/10 A kérdező kommentje:
hétvégente szoktam túrázni (nem mindig) de sokszor
egy túra kb 4 óra folyamatos gyaloglás
2014. márc. 10. 18:55
3/10 tkodit válasza:
nézd, a kondi egy olyan sport, ahol figyelni kéne a kajálásra, a szálkásítás pedig KIFEJEZETTEN kaja-specifikus. Amíg edzés után benyomsz némi túrót (ami nagyon-nagyon nem edzés utánra való), meg menzázol, addig érdemi eredményt ne várj.
4/10 A kérdező kommentje:
miért túrót mikor célszerű enni?
2014. márc. 11. 14:05
5/10 anonim válasza:
Túrót lefekvés előtt vagy akkor, ha hosszabb ideig nem jut a szervezeted fehérjéhez (mondjuk 6-8 óra) mivel kazein van benne, ami lassú felszívódó fehérje.
6/10 A kérdező kommentje:
értem, de nem akkor épül be a legjobban a fehérje, ha edzés után fogyasztom el?
2014. márc. 12. 16:22
7/10 anonim válasza:
De igen. De akkor olyan fehérjét kell enned ami gyorsan szívódik fel. pl. tojást. Erre találták ki a különböző proteineket, tömegnövelőket + a szőlőcukrot,vitargot stb-t amivel +ba megtudod gyorsítani a fehérje beépülését.(de csak edzés után használd)
8/10 A kérdező kommentje:
szőlőcukor? nem is tudtam hogy abban is sok a fehérje
köszi a válaszodat akkor ezután inkább vacsira eszem a túrót
2014. márc. 13. 15:53
9/10 anonim válasza:
Nem, nincs benne :D! Szőlőcukor az szénhidrát, amit arra szoktak használni, hogy meggyorsítsák a fehérje felszívódását.
10/10 A kérdező kommentje:
o értem
és ha a túróba szőlőcukrot rakok?
2014. márc. 14. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!