Tömegnövelő étrend?
Figyelt kérdés
Helo! 4 hónapja járok edzeni, tömegnövelő étrendet használok, és egyszerüen már undorodom a rizs töl ha már hozzá ér a nyelvemhez öklendezem, mivel tudnám helyettesiteni?2014. márc. 7. 11:12
1/8 anonim válasza:
hajdina, köles, tk -kenyér/tészta/stb, zab stb stb
2/8 anonim válasza:
de rizsbõl is csinálhatsz a rizskoch tól kezdve a fasirtig megannyi féle kaját nem csak natúr fõtt rizs létezik, érdemes recepteket keresgélni...
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2014. márc. 7. 11:55
4/8 anonim válasza:
Krumpli
Amugy probald ki hogy nem csak egyfele megy. Pl a rizs nem valami jo mert nincs sok mikrotapanyag benne
Pl en eszek: tk kenyeret edesburgonyat banant muzliszeletet basmati rizs plusz meg valamit amit megkivanok de szigoruan szamolom
Ez hogy eszek feher kenyeret rosszul hangozhat de az egesz etrendbe mar jo. Olyan mintha csak feher rizst ennék amibe alig van tapanyag.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de amúgy én tettem fel hülyén a kérdést mert arra gondoltam hogy csirkemellhez mit ajánlotok rizs helyett, eszek én is tk kenyeret/magvas cipót,zabot stb-t.Gondoltam arra hogy csirkemellhez berakok durum tésztát esetleg.
2014. márc. 7. 12:52
6/8 anonim válasza:
csirkemell + rizsből csinálj fasírtot :)
7/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy neked is jó lesz, de én amikor már nem bírtam enni a rizst akkor sok majonézzel még lement azért :D Jól fel lehet vele tuningolni.
8/8 A kérdező kommentje:
Áhhhh majonéz na pont az aminek a szagát is megérzem és azt is kihányom amit egy hónapja ettem :D
2014. márc. 10. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!