Hát-bicepsz, illetve mell-tricepsz edzés jó így?
Figyelt kérdés
A karokat nem kellene fordítva csinálnom? Mert ma melleztem és tricepszre már egy falhoz vert ló.asz vagyok. De ugyan ez hát-bicepsznél is.2014. márc. 6. 18:09
1/3 anonim válasza:
Persze hogy fordítva érdemes. Mert mellnél a tricepszet is igénybe veszed, és nem tudod olyan intenzitással megedzeni, mintha hát után raknád. Ugyanez van a bicepsznél, mert hát edzésnél használod elég rendesen, úgyhogy azt is máshova rakd.
2/3 A kérdező kommentje:
mondjuk valamelyest bedurrant a tricepsz ma, de marha gyenge volt.
2014. márc. 6. 18:17
3/3 anonim válasza:
Akár így is lehet jó. Szokás azokat az izmokat egy napra tenni, amik hasonló mozdulatokban dolgoznak (húzó, toló, láb). Én is edzettem így, szerintem tök jó. Fordítva én nem látom értelmét, nehezebb regenerálódni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!