Tudtok Jó edzéstervet?
Figyelt kérdés
gyúrok egy ideje, ám most kb 3 hete elkezdtem rendesen, fehérjét szedni, monohidrátot, vitaminokat és normálisan kajálok , csirkét halat, rizst zöldségeket. 4-5 napot tudnék menni konditerembe , de inkább a 4 nap a biztos meló miatt.az is jó lenne, ha valaki megosztaná velem a sajátját, ami neki bevált esetleg.2014. márc. 5. 19:50
1/3 anonim válasza:
Igen, tudok.
Neked 3 hét után még mindig 3 napos teljes testes átmozgatásra lenne szükséged, legalább 2, inkább 3 hónapig.
Nagyon fontos hozzászoktatni a testet a súlyzós edzéshez.
2/3 A kérdező kommentje:
régóta gyúrok már, csak eddig igy nem foglalkoztam a kajával meg ezekkel. nem fogok most 3 hónapig azért havi 60.000 ft ot költeni ezekre a dolgokra, hogy 'játszadozni' járjak. edzéstervem van most is, de ez csak olyan amit én magamtol szedtem össze az idő alatt, nekem olyan kellene ami hatásos,, amibe tudom azt hogy első edzés nap Ez, másik az, 3. emez.. mert egyelőre azt sem tudom, hogy jó e az, ahogyan csinálom.
2014. márc. 5. 20:23
3/3 anonim válasza:
Nem fogsz te így semmit fejlődni ilyen hozzáállással. Nem játszadozni való a teljes test edzés hanem az az alap edzés, ami a leghatásosabb kezdőként, középhaladőként. Heti 3szor guggolni nehéz, és sokan nem szeretnek dolgozni ezért inkább kerülik a dolgot, de nem is jutnak sehova. Írd be: Starting strength, stronglift, ICF 5x5. Mind teljes test és sokkal jobb eredményt hoz, mint az átlag edzéstervek 95%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!