Vitamin-kérdés! Mindegy, hogy tápkieg boltból vagy patikából veszem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 13:41
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy. A patikában nagyobb eséllyel veszel ellenőrzött készítményt, ami se nem átverés, se nem ártalmas.
2/10 anonim válasza:
Patikában kisebb dózisú vitaminokat árulnak, mivel nem kifejezetten sportolóknak készül és drágábbra is jön ki.
3/10 anonim válasza:
tápkieg boltos vitaminok forgalomba hozatalára is pontosan ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a patikásra, ahogy a második is mondta, patikában nem sportolók számára kifejlesztett készítményeket árulnak, ráadásul a gyógyszermaffia kínál rengeteg marketing által felkapott tengerimalac adagú vacakot is... pl aktival termékek...
4/10 anonim válasza:
Ugyan az a kettő, csak sokkal drágább a patikába. patikába 100-200g c-vitamin 2600-3000,-Ft, én pl ugyan azt a minőséget árulok 6000,-ért, csak annyi a különbség hogy nálam 6000,-ért 1kg kap az ember
5/10 pegazusi válasza:
Mondjuk én személy szerint a patikai (gyógyszer tisztaságú) készítményekben jobban bízom mint a bioboltos "valamikben". Amikor egy vitaminkészítményen azt olvasni, hogy "nyomokban mogyorót tartalmazhat" meg, hogy "diót, mogyorót feldolgozó üzemben készült" ez számomra egy kicsit azért komolytalannak hangzik :)
6/10 pegazusi válasza:
Szedj Supradynt vagy Béres Activalt Max-ot. (az Actival Max-ban pl. 300mg C-vitamint van.) Én napi 2 szemet nyomok (az már 600mg C-vitamin) No és rendben vagyok. Több mint 10 éve még megfázva sem voltam :)
7/10 anonim válasza:
apám napi 8 üveg sört iszik némivpálinkával, száraz kenyeret és felvágottakat burkol mégse volt beteg már 20 éve... ez nem a vitamin szedésen múlik...
8/10 anonim válasza:
Utolsó: 7milliárd emberből, hogy hozol egy példát, azzal merész dolog általánosítani, nem?
9/10 anonim válasza:
de, de az utolsó elõtti válasz pont ugyan az a kategória...
10/10 anonim válasza:
mármint az az elõtti, illetve mostmár az az elõt elõtti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!