Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem érzem, hogy edzettem...

Miért nem érzem, hogy edzettem a vállamat?

Figyelt kérdés
Tegnap is vállaztam és nincs izomlázam. Tudom, nincs szükség izomlázra a fejlődéshez, de azért egyszer legalább lehetne. Bár mintha egy kicsit éreznem, de közel sem annyira mint amennyire megedzettem. Csináltam arnold nyomást, mellről nyomást, oldalemelést, döntött törzsű oldalemelés, előre emelés. A vállam egyébként el van maradva a többi izmomhoz képest. Köszi a választ! F/16

2014. márc. 1. 16:51
 1/5 anonim válasza:
Nos először is, ha rendesen nyújtol az edzés után akkor nem lesz izomlázad, minden edzés után 10-15 perc nyújtás és utána bármilyen keményen edzettél meg egy testrészed nem fogsz izomlázat érezni, vagy csak nagyon kis mértékben. Ahhoz hogy tudd hogy jól csináltad az edzésedet nincs szükséged izomlázra, sőt az izomláz néha a túledzettség jelét mutathatja ami ugye egyáltalán nem jó. Tehát ne aggódj csak eddz keményen.
2014. márc. 1. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A váll az ilyen sokaknál, én sem érzem soha nyugi, max közvetlenül edzés után, hogy jól kifárasztottam, de 1-2 óra múlva olyan mintha nem történt volna semmi, és izomlázam sincs másnap.
2014. márc. 1. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! :D Utolsó: És fejlődik is rendesen a vállad?
2014. márc. 1. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A vállról úgy általában elmondható hogíy nehéz izomlázba hozni.Nem kell megijedni tőle.Nekem egész jól fejlődik,mégse volt izomlázam soha.Talán csak a legelső eddzés után.
2014. márc. 1. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2014. márc. 1. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!