Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzek, mennyi fehérjét...

Fegyencedzek, mennyi fehérjét kell fogyasztanom edzések után?

Figyelt kérdés

hétfőn,szerdán,pénteken csinálom az első szintet ( azt mondták,hogy tök8 h mennyit bírsz kell az első szint a porcok erősítéséhez) és én ehez hűen is tartom magam, szóval kb mennyi fehérjét kéne ennem? nem akarok fehérjeport,csak természetesen,tudom h az csak színtiszta fehérje ,de nem hiszek a nagy cégek marketing dumáinak inkább átmegyek a szomszédnénihez és a friss tojást eszem azt 100%-ra tudom,hogy semmi + adalék nincs benne.Szóval mennyi rizst,tojást,csirkemellet ( esetleg ha tudtok még valamit amiben sok van és könnyen beszerezhető...)egyek?

jah és vékony géneket örököltem :S 17/f 183cm és 64kg

2014. márc. 1. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Vékonyak a génjeid? Akkor elöször azokat kell megvastagítani.
2014. márc. 1. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát, abban szépen le van írva a kaja. Ugyanúgy súlyzós edzéshez, de az jelen esetben tök mindegy.
2014. márc. 1. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:

A fehérjepor is természetes, szűréssel készül.

Amúgy nem hiszem, hogy tudhatnád, hogy a tojás teljesen tiszta-e, ugyanis fogalmad sincs róla, hogy az a tyúk mit eszik, mit lélegez be, ezek mennyire jelenhetnek meg a tojásban, ésatöbbi. Kicsit komplexebb szemlélet kell, és ugyan választ nem valószínű, hogy kapsz, a kérdéseket érdemes feltenni.

Ja, amúgy mondok én neked adalékmentes fehérjét: a Myprotein nevű cégnek van sok ilyenje. Semmi színezék, semmi ízesítő, semmi édesítő. És olcsó is, kb csirkemellárban van.

De persze első a kaja nyilván, nem csak a fehérje, hanem a többi makro- és mikrotápanyag.

2014. márc. 1. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!