Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ehhez hasonló testet szeretnék...

Ehhez hasonló testet szeretnék elérni (kép lent), megfelelő e ehhez a Fegyencedzés nevezetű edzésprogram?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék túlságosan is kidolgozott testet, csak egy viszonylag jó fizikumú állapotot elérni. Ehhez alkalmas a Fegyencedzés?

Próbáltam már súlyzós edzéseket (pl P90X), lett is valamennyi eredménye, kicsit megizmosodtam tőle de még szeretnék további fejlődést lehetőleg természetes úton, konditerem nélkül (ezzel nem egy vitát szeretnék nyitni arról hogy a konditerem miért jó vagy rossz, nem ítélem el azt aki kondiba jár, egyszerűen az az edzésforma nem nekem való). Mi a véleményetek?

Képek:

[link]

[link]

[link] (najo ez nem egy ember, de kb ilyen fizikumra gondolok)

Válaszotokat előre is köszi!

2014. febr. 28. 20:52
 1/4 dirtboy ***** válasza:
elérhető de azért ne csak mellre,vállra meg karra gondolj mert az avataros figurán annyi csak az ami emberi.
2014. febr. 28. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen farokra hogy lehet edzeni, nekem is kell ilyen?
2014. febr. 28. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Persze, az avataros figurán csak kb az izomtömeget akartam szemléltetni, hogy mekkora az, amilyet kb el szeretnék érni. Természetesen az emberi test arányokban sokban különbözik, és tisztában vagyok ezzel, csak egy szemléltetésnek raktam :)

#2 - :D

2014. febr. 28. 21:31
 4/4 anonim válasza:
A Fegyencedzés alapvetően a fizikum javítására öszpontosít, de ennek a javulásnak a jele (megfelő táplálkozással) a zsírszövet elvékonyodása, mely által az izmok jobban kivehetőek lesznek. Szóval igen. Figyelj az étkezésre és kitartás!
2014. júl. 22. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!