Hízás csak akkor történik ha telítettek a glikogén raktárak? (Kcal minuszról beszélek)
Figyelt kérdés
És mi a helyzet a zsírokkal? Azok gondolom nem töltik a glikogén raktárakat, mitől függ hogy zsírból mennyi rakódik le?2014. febr. 26. 18:09
11/11 A kérdező kommentje:
Énsem vagyok nagyon cukor párti sőt... ,de eddzés után pl egy másfél órás nagyrészt cardio jellegű eddzés után , de akár egy súlyzós eddzés után is, érzem hogy gyengének érzem magam és vmi édeset kívánok mindenképp. Ilyen riszre meg teljes kiőrlésű sz.rokra rá se tudok nézni olyankor, pedig amúgy szeretem az ízét is meg tudatosan is fogyasztom őket a nap nagy részében. De ami érdekes hogy a húst se kívánom, viszont egy szelet csoki vagy süti látványátol rendesen még a nyáltermelésem is. beindúl ( jó a süti esetében függ attól is hogy milyen süti) Viszont kristálycukrot nem tudnék magában enni, nem is kívánom, max a szőlőcukrot, csak az meg olyan édes hogy attól már elszoktam.
2014. márc. 1. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!