Testépítésbe tudnátok válaszoni nekem pár kérdésre?
Először is, az lenne a kérdésem, hogy edzés után mennyi idő teljen el max amíg elkezdem visszatölteni a glikogén raktárakat? Ráér még egy órán belül vagy egyből ahogy tudom, el kell kezdeni?
Jó-e az edzéstervem (tömegnövelő) ha heti 3-szor járok kondiba (lábra nem tudok baleset miatt) egy edzésen 2 izomcsoportot edzek meg, 3-4(5) gyakorlattal, 4x8 as szériába, a legnagyobb súllyal amivel tudom szabályosan?
Utolsó az lenne, hogy jó e a felosztás: mell-tricepsz, hát-váll, bicepsz-alkar-vádli.
1. ahogy tudod, kezdd el.
2. tömegnövelő edzés nincs, tömegnövelő étrend van.. egyébként jó.
3. ez is jó
és jobbulást a lábadnak :)
Köszi, tudom hogy a vádli láb, de van egy életre szóló térdbalesetem ami miatt nem tudok olyan gyakorlatot végrehajtani amihez hajlítva erőt kell kifejteni. A vádlihoz nem kell behajlítani a lábam, ezért csinálom azt.
A glikogénraktárakról meg annyit, hogy úgy csinálom hogy edzés után az öltözőbe megiszom a turmixom, csak megfordult a fejembe, hogy kajálni kéne és arra a turmix(mivel a turmix után sokáig nem vagyok éhes)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!