Mostanabán nagyon népszerű lett az üzletekben a fehérje puding, joghurt, kávé, rizskása stb. Ti szoktatok venni? Érdemes belerakni a táplálkozásba?
Figyelt kérdés
Én szoktam venni, a pudingot zabbal bekeverem és a fehérje-szénhidrát forrás meg is van. Vagy ha nasira vágyom, akkor megeszek egy fehérje pudingot és legalább a nasivak is vittem be fehérjét. Szerintem jó ez a trend. Szerintetek jó?tegnap 15:50
1/10 anonim 

válasza:

Nekem nem szükséges, mert alap élelmiszerekkel is beviszek elég fehérjét. Ki tudja, mennyi mű szirszar van ezekben, amiket soroltál. Én minden nap eszek húst, tojást, tejtermékeket, zöldséget gyümölcsöt, változatosan étkezek, így szép izmos vagyok és erős az immunrendszerem.
2/10 A kérdező kommentje:
Persze én is normálisan eszek mellette, de nasinak jobb, mint egy zacskó chips. Nagyon maximum egyszer eszek ilyeneket egy nap. Nehéz mindig olyan ételt enni, amiben van normális mennyiségű fehérje.
tegnap 16:00
3/10 anonim 

válasza:

Én is hasonló okok miatt szoktam venni, nasinak. Nem hiszem, hogy ártalmasabb, mint egy csoki.
4/10 anonim 

válasza:

Ha tartalmasan étkezel, reggel délben este, akkor nem is lesz igényed nassolásra, nem “muszáj” nasizni. Én csak akkor szoktam, ha épp van otthon csoki vagy süti, mert pl. kaptam ajándékba, de magamtól nem veszek és olyankor nem is kívánok rá.
De persze napi egy ilyen fehérjés cucctól nem lesz semmi bajod, de mondom, nem is létszükséglet.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem gey kis nassolás belefér, főleg ha az ember mozog is mellette. Nem szoktam sokat nasizni, de szerintem így még jobban járok, ha ezt nasizok, mint bármi mást.
tegnap 16:08
6/10 anonim 

válasza:

Mindenkinek másmilyen a teste, nekem az is belefér, ha minden nap betolok egy fél tepsi sütit, ugyanúgy megmarad az 50 kg sportos formás alakom, szerencsés a genetikám + heti 2-3x kondizok. Más meg ennyitől már hízna 3 kilót. Te ismered a tested, azt nasizz, amit gondolsz.
7/10 anonim 

válasza:

Persze hlgy jobb egy fehérjejoghurt egy chipsnél. De nem jobb egy sima joghurtnál.
Egyrészt sokszor ugyanannyi benne a fehérje mint a natúr váltizatban.
Másrészt akkor van erre szükség ha nehézkesen viszi be valaki a napi fehérjeigényét. Ilyenkor jól jön. Ezen kívül felesleges
8/10 anonim válasza:
Én csak azért veszek fehérjés rizspudingot és sima pudingot mert szeretem.
9/10 anonim 

válasza:

Nem. Ez is csak édesség. Nassolnivalókból vannak nála sokkal jobbak egészség szempontjából is.
10/10 anonim 

válasza:

Nem. Egyébként nasinak én mindig magvakat eszek. Mogyoró, pisztácia, kesüdió. Ugyanis nem a fehérjét nehéz bevinni étkezéssel, hanem a magnéziumot, amiből rengeteg kell, ha edz az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!