Egy heten lehet hat napon futni? Eleg egy nap piheno ha csak futas van?
Mégegyszer tagoltan leírom, mert látszik, hogy egy nagyon nehéz felfogóképességgel megáldott fiúkával van doglom:
Tehát, milyen bizonyítékkal tudod alátámasztani, azt az állításodat, miszerint a belső hatású tornák (whatever that means) egyedülállóan erősítik a hormonrendszert??? Ha erre nem vagy képes, akkor ne érezd szükségét, hogy reagálj, inkább verj egy szöget a falba és húzd ki. Több értelme van.
Leírtam..
Azzal tudom alátámasztani, hogy ilyen módszerrel kezelnek hormonális betegségeket.
"Azzal tudom alátámasztani, hogy ilyen módszerrel kezelnek hormonális betegségeket."
Na ne mondd! És hol? (Másrészről, az, hogy valamivel kezelnek betegeket, az nem érv a hatásosság mellett (lásd homeopátia), de ennek belátása már komolyabb szellemi szintet igényel, de ne aggódj, még pár évtized intenzív csikung, és talán már a 'szignifikancia szint' és a 'kettős vak teszt' megértése is elérhetővé válik számodra!)
Barátom, nagyon vitatkozni akarsz. De 'rossz' hírem, hogy nincs mivel vitatkoznod.
Nem tudok róla, hogy qigong terápiás alkalmazásáról milyen teszteket végeztek.
Most írtam neked, hogy így kezelnek betegségeket, nyilván gyógyítanak is, miért kell ennyire szájbarágóan írni.. nem vagy te olyan értetlen mint láttatni akarod magad.
Minek kellene kettős vakpróbát végezni, amikor több száz / ezer éve kiváló módszerekről van szó?
A nyugati orvostudomány kétes módszereire, mérgeire (gyógyszereire) használnak ilyen teszteket, hiszen azok eredményessége nem ismert.
A hagyományos kínai orvoslás módszerei ismertek.
Meg nem írnám hogy jó, ha én nem tudnám hogy miket lehet elérni vele.
Írtam, hogy nőknél a petefészek kiműtését is meg lehet előzni vele?
Komolyan fantasztikus módszerről van itt szó.
Akkor is, ha nem végeztek a szájízednek megfelelő teszteket ezzel kapcsolatban. Ha kedved van majd elvégzed, igazából mindegy. Lényeg, hogy meg kellene érteni: ilyen gyakorlatokra van szükség, hiszen a hagyományos (nyugatias) sportok nem igazán foglalkoznak az emberi test energetikájával, nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerősítése. Valahogy ez itt nálunk nem szempont.
"Most írtam neked, hogy így kezelnek betegségeket, nyilván gyógyítanak is"
Nem ez nyilván nem nyilvánvaló, de ezt végülis honnan kellene tudnod?
"Minek kellene kettős vakpróbát végezni, amikor több száz / ezer éve kiváló módszerekről van szó? "
Igen, mint pl. az, hogy a merevedésre jó az őrölt orrszarvú tülök és a tigrisfog. Ezek is a többezer éves kínai gyógyászat részei.. és hülyeség? Persze!
"Meg nem írnám hogy jó, ha én nem tudnám hogy miket lehet elérni vele. "
Dehogy, honnan a francból tudnád, hogy mire jó? ha egyszer saját bevallásod szerint se csináltál, és nem is tudod, hogy valaha csináltak volna ellenőrző kísérleteket. Meg elve, te ezt komolyan érvnek szántad, hogy 'nem írnám, ha nem tudnám'??? :D Te kis humorherold.
"Írtam, hogy nőknél a petefészek kiműtését is meg lehet előzni vele?
Komolyan fantasztikus módszerről van itt szó. "
És téged is egyszer gyíkká változtattak, de a kicsungtól elmúlt.. :D
"nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerősítése."
De épp ez az a kijelentésed, amire semmi, az ég világon semmi bizonyítékod... csak jár a lepénylesőd.
"Nem ez nyilván nem nyilvánvaló, de ezt végülis honnan kellene tudnod?"
De, normális embernek ez nyilvánvaló, de ne csüggedj! :)
Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam.
"Igen, mint pl. az, hogy a merevedésre jó az őrölt orrszarvú tülök és a tigrisfog. Ezek is a többezer éves kínai gyógyászat részei.. és hülyeség? Persze!"
Valamit rosszul tudsz. Férfigondokra intim súlyzós Qigong, Sárkánypalota Qigong az alap gyógymód. Biztos vannak gyógynövények, akupunktúrás kezelés vagy egyéb terápia is ami jó, de én a megfelelő Qigong terápiát emelném ki az ilyen jellegű problémákra is.
Kár hogy eddig nem hallottál ezekről, pedig király dolgok :)
"Dehogy, honnan a francból tudnád, hogy mire jó? ha egyszer saját bevallásod szerint se csináltál, és nem is tudod, hogy valaha csináltak volna ellenőrző kísérleteket."
Barátom az a nő, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a női részeit).
Ő is meggyógyult. Nem fiktív dolgokról van itt szó.. az a nyugati orvostudományra jellemző, kétséges módszereket szépen alátámasztanak mintha valóban működőképes és értelmes lenne, aztán persze nem az de attól még használják.
Ez a HKO gyógyászatában nincs. Talán mert vannak működő módszereik, így nem kell kamu módszereket használniuk presztizsből.
"nem írnám, ha nem tudnám"
Abszolút. Miért hazudnék mondjuk neked? Miért írnék a taoista gyógyászati/egészségmegőrző módszerekről, ha nem láttam volna mennyivel jobb lehetőségek mint a nyugati értelmetlen, durva módszerek?
"Írtam, hogy nőknél a petefészek kiműtését is meg lehet előzni vele?
Komolyan fantasztikus módszerről van itt szó. "
És téged is egyszer gyíkká változtattak, de a kicsungtól elmúlt.. :D
Te primitív, szűk látókörű aljadék. Te egy gyökér vagy, ezt tartsd szem előtt..
""nem igazán céljuk az endokrin rendszer megerősítése."
De épp ez az a kijelentésed, amire semmi, az ég világon semmi bizonyítékod... csak jár a lepénylesőd."
Mondj egy sportot, ami itt nyugaton elterjedt és pozitív hatásai vannak, figyelembe veszi a testünkben futó meridián rendszert és kifejezetten segít szervi problémákon, hormonális betegségeken..
Amíg ilyet nem tudsz mondani, amíg nem tudod megcáfolni az állításomat miszerint nyugaton ilyen magas szintű mozgásforma nincs, a keleti módszereket kell használnunk, addig szállj szépen magadba és ne próbálj engem leszólni, mert az hogy nem értesz valamihez még nem jogosít fel téged arra, hogy a hozzáértőbbenek beszólj. Ez érthető, gondolom.
akkor kezdjük előről az egészet!
17 éves FIÚ vagyok
Bocs hogy eddig nem írtam
Egyfelől, a futás miatt tényleg fiatal nőnek gondoltalak.
Másfelől, amiket írtam azok meglepő módon pont ugyan úgy vonatkoznak férfiakra is.
Na ez a wasisdas :)
"testünkben futó meridián rendszert"
Testünkben nem futnak meridián rendszerek, ezt csak a hülyék hiszik. Tehát, azok a módszerek, amik erre apellálnak, definició szerint butaságra és/vagy becsapásra építenek. Nagyon sajnálom, hogy te is ennek vagy áldozata...
"Abszolút. Miért hazudnék mondjuk neked?"
Nem állítom, hogy explicite hazudsz, az is egy opció, hogy teljes meggyőződéssel állítasz ostobaságokat.
"De, normális embernek ez nyilvánvaló, de ne csüggedj! :)
Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam."
Látod, annyira korlátolt vagy, hogy még azt se éred fel ésszel, hogy miért lesz egy állítás bizonyítása nehéz, és miért nem nyilvánvaló egy eset tanulságából az egész emberiségre vonatkozó kijelentéseket tenni. Méghogy ez a dolgod... :D Hol? Az EzoTV-n? Ott mondjuk lehet, hogy májernek számítanál... gondolom távgyúgyítást és pénzrotást is vállalsz. :D Csak mert azok is kb. annyira bizonyítottak. És láthatóan téged ez nem különösebben zavar, teljes melszélességgel, őszintén kiállsz a hazugságaid mellett.
"Barátom az a nő, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a női részeit). Ő is meggyógyult."
Húha, az egy egész ember! És te ez alapján általánosítasz. Az ilyen megfigyelések miatt alakult ki, hogy a fekete macsak balszerencsét hoz. :D
"[rinocérosz tülök] Ez a HKO gyógyászatában nincs. Talán mert vannak működő módszereik, így nem kell kamu módszereket használniuk presztizsből."
Hohó, dehogynem, csak az nem olyan népszerű, mert az esetleg kiábrándítaná a pumpolható pénzeszsák nyugatiakat. :D
"The market for rhino horn is however largely driven by practitioners of traditional Chinese medicine who consider the horn an effective and even live-saving medicine."
Látod, te még ahhoz se értesz, aminek a szakértőjének mondod magad, miért pont a fiziológiához, endokrinológiához értenél? :D
De szánalmas vagy, hiába regisztálsz újra kéthetenként, hülyeségeid ugyanúgy hülyeségek maradnak. bizonyos szinten nagyon szórakoztató vagy, néha jó látni, hogy ilyen alacson IQ-val, és a racionális gondolkodás teljes mellőzésével is élnek emberek.
"Testünkben nem futnak meridián rendszerek, ezt csak a hülyék hiszik. Tehát, azok a módszerek, amik erre apellálnak, definició szerint butaságra és/vagy becsapásra építenek."
De ilyen nincs.. és akkor én nem tudok érvelni.
Embereket gyógyítanak akupunktúrával, az pedig pont a meridián rendszert használja ki. Hogyan mondhatod te erre, hogy ilyen nincs?
Előtted van egy doboz, és azt mondod rá hogy nincs.. innentől ez már nem is vita!
"Nem állítom, hogy explicite hazudsz, az is egy opció, hogy teljes meggyőződéssel állítasz ostobaságokat."
Opció. Ahogyan az is, hogy létező dolog az amiről beszélek. Csak te ezt a lehetőséget kellő szubjektivitással kihagyod.
"Nekem onnan kell tudnom, hogy az a dolgom, hogy tudjam."
Látod, annyira korlátolt vagy, hogy még azt se éred fel ésszel, hogy miért lesz egy állítás bizonyítása nehéz, és miért nem nyilvánvaló egy eset tanulságából az egész emberiségre vonatkozó kijelentéseket tenni."
A gyógyászati / harcművészeti egyesület munkája miatt kell tudnom. Mert megtanultam, innentől lehet csak alkalmazni valamit.
""Barátom az a nő, aki eljött az orvosától mert nem akarta hogy megkéseljék (kipakolják a női részeit). Ő is meggyógyult."
Húha, az egy egész ember! És te ez alapján általánosítasz. Az ilyen megfigyelések miatt alakult ki, hogy a fekete macsak balszerencsét hoz. :D"
Nem csak egy embert gyógyítottak meg qigonggal, hagyományos kínai orvoslás módszerekkel.
Neked mégis mennyi példa lenne elég? Ha lenne mondjuk 2 milliárd dokumentált eset, mind a kétmilliárdba belekötnél? Hol van a határ?
Szép az, hogy 'kételkedem tehát gondolkodom, gondolkodom tehát vagyok' de meddig kételkedsz?
"Hohó, dehogynem, csak az nem olyan népszerű, mert az esetleg kiábrándítaná a pumpolható pénzeszsák nyugatiakat. :D
És ha van hatása.. Ha egy természetben előforduló anyagnak van hatása (akár orrszarvú tülök, vagy éppen egy gomba vagy növény) azzal mi a baj?
"bizonyos szinten nagyon szórakoztató vagy, néha jó látni, hogy ilyen alacson IQ-val, és a racionális gondolkodás teljes mellőzésével is élnek emberek."
Tehát ha nem értek egyet veled, akkor már alacsony az IQ-m és irracionális vagyok. Miért is?
130 körül van az IQ-m, ez miért alacsony? És mert mások a nézeteim mint a tieid (bár a nézeteimet egész kultúra, sok száz éves tradíció támasztja alá, tehát voltaképp nem is engem szólsz le) akkor miért leszek rögtön irracionális?
Én irracionális vagyok, Te aki még egy dologra, az akupunktúrás gyógymódokra még mindig nem láttam hogy reagáltál volna (másra igen, nem vagy rossz vitában) és persze teljességgel kijelented valamiről hogy hülyeség, te aztán igen racionális vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!