Volt már gázos edzésed?
Szóval szellentős.
Ha pl olyat eszel, és az emésztésed pont abban a szakaszában van, amikor edzeni mész, és fel vagy fúvódva.
Nagyobb súly esetében nem biztos hogy tartani tudod magadban, és véletlenül előtör, és nem hang nélkül :)
Volt már ilyen? Vagy hallottál esetleg mástól?
Velem nem volt szerencsére, de voltam olyan közelében akivel ez megesett, és belegondoltam hogy mit gondolhatnak az emberek ilyenkor. Mert én pl. nem tartottam cikinek, mert bárkivel előfordulhat, velem is, mert nagy súlyt emelünk, és erőlködés közben hát nem egyszerű. De nem biztos hogy mindenki így gondolja.
Nincs is jobb annál, mint amikor "hat" a nagyi csilisbabja! :D Velem előfordult már párszor, de ha nagy súllyal dolgozom (felhúzás/guggolás) olyankor általában a farpofáim is megfeszülnek. Előtte, vagy utána tud elszabadulni a mérgező fuvallat. Nem tartom cikinek, természetes biológiai folyamat. Azért általában megpróbálok úgy helyezkedni, hogy senki se kapjon belőle nagyobb dózist. :D
Végére egy kis bölcsesség.
A fing, a csapdába esett szar kétségbeesett kiáltása! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!