Melyik a legesősebb airsoft fegyver amit kapni lehet? Gondolom valami gázos de nagyon sok eltérőt találtam van ahol más súlyú bb-vel lőnek, van ahol m/s-ben adják meg van ahol fps-ben és kicsit belezavarodat.
Veszel egy erős fegyvert és azt még megbikázod.
De 400Fps felett csak mesterlövész fegyver lehet és max 600Fps. Pályákon megvannak szabva mekkorát lehet max. használni.
AK Dragunov SVD manuális és olyan 500 fps korul van. Nem rossz fegyver, nekem is volt.
De amit te keresel az kicsit más. Veszel egy fegyvert és feltuningolod. Ha nagyon eroset akarsz akkor valami ilyeneket nézz: megerositett mechabox, ebbe megerositett kerekek. M170 koruli rúgó. Systema motor. MOSFET. Biztosíték. Érintezések felspécizve.
Én olyan 550-600 fps korul vagyok preciz csovel és asszem rendesen átkoznak miatta. Nézd, egy ideig szervizben volt ez a mechabox és egy gyengébbel játszottam, 400 fps korul. Nem gátolt semmiben, úgyanúgy tudtam telejsíteni a rám bízott feladatokat, esetleg irányítani a csapatot. És gondolj arra, hogy ha egy atomreaktor van a gearboxod helyén akkor az elég nagy felelosség.
De ha már egyet mondanom kéne, és hogy válaszoljak a kérdésedre: Systema Training Weapon M16 A3 PTW MAX
És nem csak az ero számít, hanem inkább a pontosság. Az fps nem a fo cucc ami dob ezen, hanem a cso, a hopup gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!