Milyen gyakorlatoktól fogynak le a lányok a mellükből?
Azért azt tegyük hozzá, hogy ahhoz, hogy egy lediétázás után kockahasa legyen az embernek, az is kell, hogy előtte legyen azon a hason izom is. Tehát ha egy edzetlen, izom nélküli emberke lediétázik, akkor nem lesz szép kockahas az eredmény.
Remélem ez nyilvánvaló, de ha nem, akkor most már igen :D
"Márpedig a kockás has attól lesz kockás, hogy nem fedi zsír. A zsír eltüntetéséhez pedig diáta kell. "
Aha, szóval ha diétázom és mellette tunyulok egész nap a tévé előtt, akkor kockás lesz a hasam... Köszönjük Emese! Sok sikert!
"Azért azt tegyük hozzá, hogy ahhoz, hogy egy lediétázás után kockahasa legyen az embernek, az is kell, hogy előtte legyen azon a hason izom is. "
Arról nem beszélve, hogy a diéta KÖZBEN is kell csinálni a gyakorlatokat, mert különben az addig felépített izom is el fog tűnni pillanatok alatt. A diétának nem időszakosan kell tartania, hanem át kell térni erre az életmódra, ha valaki kockás hasat akar és keményen kell érte dolgozni.
Kedves Emese!
Ajánlom, hogy gyúrj rá a szövegértésre! :D Hol írtam, hogy nem kell semmit se mozogni? A cinikus "Azért megnézném én azt a diétát, amitől kockás lesz a hasam. XDD" megjegyzésedre válaszoltam, miszerint igenis ELSŐSORBAN diéta kell a zsír leadásához. Ugyanis kalóriapluszban, ha egyébként zsír van a hasadon a büdös életben nem lesz kockahasad. Ez nem zárja ki a mozgást. Így már sikerült megérteni? XD
Akkor még egyszer kérdezem: hol írtam, hogy nem kell mozogni?
Egyébként, igen Emese, ha tv előtt tunyulsz, de kalóriadeficitben vagy, akkor fogysz. Izomból is. De eltűnik a zsír a hasadról és látszani fognak a "kockák". Még ha ványadtak is. Viszont, ha szemét kaját zabálsz összevissza és zsíros a hasad, akkor fejre is állhatsz, akármilyen edzés mellett se lesz kockahasad.
Tehát még egyszer (naivan bízva, hogy megérted végre) az "Azért megnézném én azt a diétát, amitől kockás lesz a hasam. XDD" hozzászólásodra reagáltam, hogy kockás hashoz alacsony testzsír kell, ami elsősorban a táplálkozáson múlik. És nyugodtan megnézheted azt a diétát, próbáld ki. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!