A zsírtól nem látszik, hogy fejlődöm a kondizás óta?
Fél éve keményen kondizok edzéstervem.
Hétfő: mell-váll
Kedd: hát
Szerda: kar (bicepsz, tricepsz, alkar)
Csütörtök pihenőnap
Péntek láb
Szombat, vasárnap pihenés
Ezt fél éve nyomom shop-bodybulider oldalról tudom az alapokat, szóval kaja rendben, edzés a megfelelő súlyokkal 8-12 ismétlés 4 sorozatok átlagban.
Nőttem, a karom 35,5 volt alapból mikor kezdtem most 39-es és fél éve edzek. Nem tudom ez jó-e hogy ennyit nőptt a karom van rossz, de például a mellemen nem sok változást látok e a hasamon. A zsír eltakar mindent, mivel tömegelek, és már az elejétől kezdve volt rajtam zsír, nem vagyok hájas, a karom például teljesen szálkás, de a hasamon van zsír meg a mellkasomon, az egész felsőtestemen nem látok semmit, egyedül a karom látom, hogy fejlődött valamit de még így is vékonynak látom.
A magasságom 190 centi a súlyom jelenleg 92 kg. Szálkásítsak vagy tömegeljek még?
A haverom szerint ha ledobom a zsírt teljesen kijön a mellem meg a hasizmom is mert sokat hasazok ha tapogatom a zsír alatt mély barázákat érzek kb 4 kockám lesz fentről lefele mind a két oldalon.
Fuss fuss fuss,és kardiózz,meg mellette súlyzózz!
Egyik nap futás és kardió, másnap súlyzózás!
A szénhidrátot felejtsd el,egyél húst zöldségekkel!
Ha zsíros vagy akkor ne tömegelj!!!!!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!