Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A zsírtól nem látszik, hogy...

A zsírtól nem látszik, hogy fejlődöm a kondizás óta?

Figyelt kérdés

Fél éve keményen kondizok edzéstervem.

Hétfő: mell-váll

Kedd: hát

Szerda: kar (bicepsz, tricepsz, alkar)

Csütörtök pihenőnap

Péntek láb

Szombat, vasárnap pihenés

Ezt fél éve nyomom shop-bodybulider oldalról tudom az alapokat, szóval kaja rendben, edzés a megfelelő súlyokkal 8-12 ismétlés 4 sorozatok átlagban.

Nőttem, a karom 35,5 volt alapból mikor kezdtem most 39-es és fél éve edzek. Nem tudom ez jó-e hogy ennyit nőptt a karom van rossz, de például a mellemen nem sok változást látok e a hasamon. A zsír eltakar mindent, mivel tömegelek, és már az elejétől kezdve volt rajtam zsír, nem vagyok hájas, a karom például teljesen szálkás, de a hasamon van zsír meg a mellkasomon, az egész felsőtestemen nem látok semmit, egyedül a karom látom, hogy fejlődött valamit de még így is vékonynak látom.

A magasságom 190 centi a súlyom jelenleg 92 kg. Szálkásítsak vagy tömegeljek még?

A haverom szerint ha ledobom a zsírt teljesen kijön a mellem meg a hasizmom is mert sokat hasazok ha tapogatom a zsír alatt mély barázákat érzek kb 4 kockám lesz fentről lefele mind a két oldalon.

2014. febr. 18. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Fuss fuss fuss,és kardiózz,meg mellette súlyzózz!

Egyik nap futás és kardió, másnap súlyzózás!

A szénhidrátot felejtsd el,egyél húst zöldségekkel!

Ha zsíros vagy akkor ne tömegelj!!!!!!

Sok sikert!

2014. febr. 18. 11:26
 2/4 Szintiszoli123 ***** válasza:
Rakj föl egy képet!
2014. febr. 18. 11:29
 3/4 Osynho ***** válasza:
Fél éve csinálod, ne várj csodákat.
2014. febr. 18. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van testépítésben fél év az semmi... Én 2 év után 123 kiló voltam hasonló helyzetben mint te a zsír elfedte az izmaimat, ezért testkompozíció változással leadtam 25kg-ot 6 hónap alatt alatt. 98kg-os izmos eres lettem és onnan kezdtem a minőségi tömegnövelést jelenleg lassan 4 év edzés után 112 kg vagyok izmos ér eres. (2m magas vagyok) Azt ajánlom neked is, hogy amíg nem vagy elégedett az "izmosságoddal" addig diétáz le és onnan kezdj minőségi tömegnövelésbe.
2014. febr. 18. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!