Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő kell ahhoz, hogy...

Mennyi idő kell ahhoz, hogy kicsit látványosabb izomtömeg legyen rajtam?

Figyelt kérdés
29 éves srác vagyok és tavaly ősszel kezdtem el konditerembe járni de mellette futok is. Előtte nem igen sportoltam semmit és az lenne a kérdésem, hogy hány hónapba illetve évbe telik mire megjelennek rajta azok az izmok amik a többieken? Kicsit a genetikám apámra hasonlít ő pocakos :D kicsit én is, de nem diétáztam. Mondjuk most elkezdtem kisebb nagyobb sikerekkel. Heti 3 napot vagyok kondiba és három napot futok reggelente 4-5 km-t. Mit gondoltok? Sok idő kell nekem, hogy "kicombosodjak" úgymond? Köszi srácok! Zöld pacsi mindenkinek!

2014. febr. 16. 10:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Az első fél évben elég látványosan lehet fejlődni. Mind izom építésnél mind diétánál a kaja a döntő, egyszerre nem megy. Futás helyett (ha olyankor magasabb a pulzusod mint 130) inkább aerob mozgás kellene (ilyenkor nem izomból készít energiát a szervezet)

A sárga kapszulát olvasd el ( [link] regisztráció után letölthető, vagy google, de android marketen is fentvan) ott minden információ megtalálsz az edzésekről, kajákról, pihenőidöről stb..

2014. febr. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!