Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout?

Street workout?

Figyelt kérdés
Volna egy problèmàm... Elkeztem kb 2 ève a street workoutot.... Jol ment meg minden amig csak eltört egyszer a bal kezem, 1 èvre rà mèg egyszer, idèn meg a jobb könyököm szkanderben... Elèg sulyos volt a törès megkellett operàlni... 2 csavart(szegecset,vasat) tettek bele... Elèggè elkeseredtem mert amikor levettèk a gipszet nem tudtam a kezemet mozgatni.... az izmaim eltüntek teljesen rolla... màr 3 hónap telt el a baleset òta, de, mèg mindig nem 100%os... szerintetek fog mèg majd ujra menni a workout?! Nem tudnàtok nekem valamilyen tanàcsot adni h mit csinàljak most? Hogy kezdjek ujra hozzà az egèszhez??? Mit tanàcsoltok?? Nagyon elvagyok keseredve hogy mindent ujra kell kezdenem...

2014. febr. 17. 18:06
1 2
 11/12 Sága ***** válasza:

Szerintem ne add fel,én pl már lassan 3 éve próbálkozom az egylábas guggolással(egyensúlyi problémáim vannak a jobb szemem miatt,meg a lábaim mindig gyengék voltak),de előbb utóbb csak sikerül majd.

http://www.youtube.com/watch?v=DBm60IF9ZBI

Engem sok mindenben motivált ez a videó,mert ha ő nem adta fel,akkor neked már miért kéne 16 évesen,kicsit elrontottál ezt azt,szkanderben mindig is lesznek nálad erősebbek,mert az technika meg valamennyire tömeg függő is.Tehát mindent megfontoltan,meg ésszel kéne csinálni.Amúgy korbáccsal értek egyet abban,hogy először gyógytorna min. 3-6 hónap,utána3-6 hónap fegyencedzés első pár lépései,utána próbálkozhatsz,de szintén csak óvatosan nehezebb gyakorlatokkal.Ha elsieted akkor bukta van végleg.A test sok mindenből fel tud épülni,de ehhez kell sok-sok-sok türelem meg idő,hogy mennyi azt majd a tested tudja,ne siettesd.

Kitartás,és ne add fel amit szeretnél,egyszer majd eléred.

2014. febr. 18. 09:24
 12/12 anonim válasza:
[link] itt már látom a többiek elmondták amit kellet, hogy a fegyencedzéssel felépülhetsz csak szép lassan. itt a könyvről egy link
2014. ápr. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!