Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéssel is el lehet...

Otthoni edzéssel is el lehet ilyen testet? ( súlyzók nélkül illetve van egy súlyzóm kb 10-12 kg-os. )?

Figyelt kérdés
[link] Files. Wordpress.com/2010/03/lean-body2. jpg ez az álom úgy mond és kb ebből kell gazdálkodnom : [link]

#edzés #testépítés #sport otthon
2014. febr. 17. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
jorgenwelsink.files.wordpress.com/2010/03/lean-body2.jpg szóval tanulj meg rendesen linkelni, mellesleg nem mondanám, hogy csak saját testsúllyal (mert azok a 12-esek egy idő után nem nagyon lesznek jók semmire) ilyet elérhetnél, ma bivaly genetikával és persze jó étrenddel.
2014. febr. 17. 00:15
 2/5 A kérdező kommentje:
[link] akkor kb ez nem láttam hogy szar a link vagy akkor am inkább az a kérdésem h otthoni edzéssel mennyit lehet kihozni az én tetstemből am 193-4cm vagyok és 85 kg
2014. febr. 17. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A 2. az simán elérhető. A "mennyi edzéssel"-re nincs értelmes válasz. Ha a heti lebontásra gondolsz, mindenkinek javallott a heti 3-5 óra, osztott edzés, a jó kinézet pedig évek kérdése, kb. 1 év az is, mire nagyobb változás lesz rajtad. És ne feledd: sokkal több múlik az étrenden, mint az edzésen.
2014. febr. 17. 00:41
 4/5 anonim válasza:

ma 00:31

Gondolom te vagy a második képen. Vékony vagy, és sovány. Én a helyedben nem foglalkoznék a fogyással (zsír sincs sok rajtad), hanem elkezdenék tömegelni egy faxa étrenddel és egy kondibérlettel /illetve befektethetsz te magad is gépekbe és súlyokba, ha van rá keret, meg befér a lakhelyedre/

[link]

Itt vannak egész jó étrendek, persze keverheted is őket, csak számolj utána mindig, mi mennyi.

2014. febr. 17. 07:38
 5/5 anonim válasza:

[link]

Még valami: szigorúan calisthenics-el, azaz sajáttestsúlyos gyakorlatokkal kb. ez a maximum, amit el lehet érni. Ez egy arab faszi, a világ egyik legjobb calisthenics oktatója, közismert és elismert. Tisztán ezt csinálja, nem keveri súlyzósedzéssel. A gyanúsan nagydarab sajáttestsúlyosok természetesen kezükbe vesznek súlyokat is hébe-hóba, és úgy is néznek ki.

2014. febr. 17. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!